Connect with us

Hirdetés

technokrata

One Touch 512: új telefon az Alcateltől

Kütyük

One Touch 512: új telefon az Alcateltől

Április tájékán kerülhet piacra Európában a francia Alcatel legújabb telefonja, a One Touch 512.

Az új modell sajnos csak minimális újdonságokkal szolgál az általunk is letesztelt One Touch 511-hez képest, ráadásul teljesen ugyanúgy fest, mint elődje. Az egyik újdonság az, hogy a nemsokára piacra kerülő új típus kijelzője kék háttérvilágítást kapott, továbbá WAP 1.1-es helyett már a plusz biztonsági funkciókat kínáló 1.2.1-es böngésző került bele.

A One Touch 511-hez hasonlóan az 512-es is támogatja az EMS üzenetek küldését és fogadását. Az EMS tulajdonképpen az SMS valamelyest kibővített változata, amely lehetővé teszi az üzenetek mellé kisebb grafikák és csengőhangok hozzáfűzését.

Extrának számít még a többszólamú csengőhangok alkalmazása – amelyet egyébként már az előd is tudott -, valamint a 250 név tárolására képes memória. A One Touch 512-es ezüst és aranyszínű változatban lesz kapható, a telefon tömege csupán 75 gramm, méretei: 97 x 42 x 20 mm. 600mAh-s akkumulátorával 280 órás készenléti, és 6 órás beszélgetési időt tud biztosítani. Magyarországi megjelenéséről egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, de az anyacég közleménye szerint 260 eurós, azaz 60 ezer forint körüli összegbe fog kerülni a készülék. További információkért lásd korábbi tesztünket, illetve az Alcatel weboldalát!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés