Connect with us

One Touch 512: új telefon az Alcateltől

Kütyük

One Touch 512: új telefon az Alcateltől

Április tájékán kerülhet piacra Európában a francia Alcatel legújabb telefonja, a One Touch 512.

Az új modell sajnos csak minimális újdonságokkal szolgál az általunk is letesztelt One Touch 511-hez képest, ráadásul teljesen ugyanúgy fest, mint elődje. Az egyik újdonság az, hogy a nemsokára piacra kerülő új típus kijelzője kék háttérvilágítást kapott, továbbá WAP 1.1-es helyett már a plusz biztonsági funkciókat kínáló 1.2.1-es böngésző került bele.

A One Touch 511-hez hasonlóan az 512-es is támogatja az EMS üzenetek küldését és fogadását. Az EMS tulajdonképpen az SMS valamelyest kibővített változata, amely lehetővé teszi az üzenetek mellé kisebb grafikák és csengőhangok hozzáfűzését.

Extrának számít még a többszólamú csengőhangok alkalmazása – amelyet egyébként már az előd is tudott -, valamint a 250 név tárolására képes memória. A One Touch 512-es ezüst és aranyszínű változatban lesz kapható, a telefon tömege csupán 75 gramm, méretei: 97 x 42 x 20 mm. 600mAh-s akkumulátorával 280 órás készenléti, és 6 órás beszélgetési időt tud biztosítani. Magyarországi megjelenéséről egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, de az anyacég közleménye szerint 260 eurós, azaz 60 ezer forint körüli összegbe fog kerülni a készülék. További információkért lásd korábbi tesztünket, illetve az Alcatel weboldalát!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom