Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Ericsson hamarosan piacra dobja színes kijelzős mobiltelefonját

Kütyük

A Sony Ericsson hamarosan piacra dobja színes kijelzős mobiltelefonját

Egy svéd napilap értesülései szerint a Sony Ericsson heteken belül meg fog jelenni a piacon egy újabb színes kijelzős mobiltelefonnal, amelyet egy vadonatúj márkanéven hoznak majd kereskedelmi forgalomba.

A Sony és az Ericsson mobil divízióinak összeolvadásának eredményeként októberben létrejött új mobiltelefon-gyártó cég alelnöke, Jan Wareby a Dagens Industrinak adott interjújában utalt arra, hogy a vállalat egy új modellel való megjelenést tervez heteken belül.

A Sony Ericsson jelenlegi kínálatában még csak a Sony és az Ericsson anyacégek saját fejlesztésű mobiltelefonjai találhatók meg, bár ezek között már van egy színes kijelzős modell is, méghozzá az Ericsson T68-as, amely Nyugat-Európában elég nagy népszerűségnek örvend.

A Sony Ericsson piaci részesedése a tavalyi évben 7,3 százalék volt, amellyel csak a piac negyedik helyét tudta megkaparintani magának a gyártó, miután a Samsung lekörözte a céget. Az első helyen továbbra is a finn Nokia áll 35,6 százalékos részesedéssel, a második helyen pedig még mindig az amerikai Motorola áll, amely a piac 15-16 százalékát tudhatja magáénak. Várakozások szerint a Sony Ericsson 2002. első negyedévében még veszteséges lesz, de az év hátralévő részében elvileg már nyereséget fog termelni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés