Connect with us

Feltörték a Viva+ oldalát

Kütyük

Feltörték a Viva+ oldalát

A Hunnia információi szerint a népszerű csatorna weboldalát vasárnap este feltörték.

A fiatalok közül bizonyára sokan nézik a Z+ adóból átalakult Viva+ magyar zenecsatornát. Rengeteg zene, fiatalos hangnem és stílus jellemzi a műsorokat, a műsorvezetők közvetlen, barátságos hangnemben beszélgetnek a nézőkkel. Legalábbis pár héttel ezelőttig mindenki ezt hitte…

Akkor ugyanis valaki kiszivárogtatta az adások nyersanyagában megtalálható szaftosabb részeket (kiderült, hogy a Viva+ népszerű emberei lenézik a nézőközönséget és sokszor alpári hangot ütnek meg). A cég vizsgálatot intézett annak kiderítésére, hogyan történhetett ez meg.

Hatalmas felháborodás követte az eseményt: a több oldalról is letölthető, mintegy 150 MB-nyi videóanyag gyorsan szétterjedt az Internet magyar szegletében. Volt, aki jópofának tartotta, de a legtöbb nézőt felháborította az eset.

Vasárnap este egy, DarkSide Team nevű hackercsapat feltörte a Viva+ honlapját, felvilágosítva azon keveseket, akik még nem értesültek az incidensről. A csapat állítólag többek levélben történt kérésének kielégítésére cselekedett. Ez az újabb presztízsveszteség azonban bizonyára nem jött jól a zeneadót üzemeltető cégnek (sem). A meghackelt oldal hétfő délelőtt nem volt elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom