Connect with us

technokrata

Hasznos tanácsok a vírusvédelemről

Kütyük

Hasznos tanácsok a vírusvédelemről

Megújult a Symantec magyar weboldala, mely a vírusokról, azok védelméről és a Symantec termékekről részletes, minden igényt kielégítő információt nyújt.

A Symantec weboldala a cég kelet-európai régiójában használt kinézettel és tartalommal áll látogatói rendelkezésére. Az oldalakat úgy alakították ki, hogy könnyű áttekinthetőségük mellett kiszolgálják az idelátogatók minden Symantec-kel kapcsolatos igényét is. Az oldalon megtalálhatóak a Symantecről és a Symantec Magyarországról szóló általános információk mellett a legújabb verziójú termékek magyar nyelvű ismertetői, a Symantec Magyarország regisztrált partnerei, sajtóinformációk, közlemények.

Emellett elérhető az oldalról a Symantec összes szolgáltatása: a vírusosnak vélt file-ok vizsgálatát végző Security Check; a LiveUpdate; termékpróbák vállalati és végfelhasználói termékekre egyaránt. Elérhető az oldalról a Security Response Center, ahol a legújabb vírusokról és az azok elleni védekezésről található információ, vagy a terméktámogatás szakaszban segítséget kaphatunk új Symantec termékünkkel kapcsolatosan.

Az otthoni felhasználók részére pedig az Internet Security oldalunkon hasznos tanácsok található több témakörben – jelszó helyes megválasztása, gyermekek védelme az online világban stb. – is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle