Connect with us

technokrata

Mobiltelefonok helyett csengőhangokat értékesít a Mitsubishi

Kütyük

Mobiltelefonok helyett csengőhangokat értékesít a Mitsubishi

A Mitsubishi Electric nem fogja többé az Egyesült Államokban árusítani mobiltelefonjait, ehelyett csengőhangokat fog kínálni az amerikaiaknak.

A gyártó nemrég jelentette be, hogy befejezi mobiltelefonjainak árusítását az észak-amerikai piacon, ennek keretében pedig bezárja számos USA-beli és kanadai képviseletét. Ugyanakkor a mostani hírek szerint a gyártó nem fog kivonulni teljesen a tengerentúli mobilpiacról, ugyanis ott a jövőben csengőhangok árusításából kíván bevételeket szerezni.

A Mitsubishi Electric most egy csengőhangokkal foglalkozó amerikai cégbe szeretné befektetni pénzét, amely révén lehetővé válhat számára, hogy a mobiltelefonosok között népszerű, legtöbbször prüntyögésszerű dallamokat közvetlenül az amerikai ügyfelek számára kínálja.

Egyébként az amerikai csengőhangok letöltését kínáló site-oknak meg kell küzdeniük a lemezkiadókkal, akik a zenék licencelését igényelik azok csengőhangként való felhasználásához, holott sokak szerint ezek a csipogások igazából nem tekinthetők művészeti terméknek.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle