Connect with us

Hirdetés

technokrata

MobilBónusz: SMS szolgáltatások reklámért cserébe

Kütyük

MobilBónusz: SMS szolgáltatások reklámért cserébe

Ma délután kezdte meg működését a mobilinternetes technológiákat fejlesztő Voxline legújabb szolgáltatása, a MobilBónusz, amely többek között SMS szolgáltatásokat kínál szöveges üzenetben érkező reklámok fogadásáért cserébe.

A MobilBónusz használatához a felhasználóknak a szolgáltatás weboldalán először regisztrálnia kell magát. E regisztráció folyamán a csatlakozni kívánó Westel, Westel 0660, Pannon GSM vagy Vodafone előfizető mobiltelefon számára kiküld a Voxline rendszere egy SMS-t, amelyben egy azonosítószám található, és csak ennek begépelése után lehetséges csatlakozni a MobilBónuszhoz (idegen telefonszám beírása tehát kizárva).

A regisztráció folyamán a lakhely irányítószámán, illetve a telefonszámon kívül semmiféle személyes adatot nem kell megadnia a felhasználóknak, csupán az érdeklődési körének megfelelő témákat kell kijelölni. A későbbiekben a kijelölt témáknak megfelelő reklámokat kap majd a felhasználó rövid szöveges üzenetben, azonban a regisztráció után bármikor módosítható az érdeklődési kör, és ha a felhasználó nem kíván többé SMS-reklámokat fogadni, törölheti is magát a rendszerből.

No de mit kap cserébe a felhasználó az SMS reklámok fogadásáért? A sikeres regisztrációt követően először is 100 kreditponttal lesz gazdagabb, kreditjeinek száma pedig minden sikeresen fogadott reklámüzenet után 10 ponttal gyarapodik. A kreditpontokat a MobilBónusznál lehet beváltani, többek között egy hónapos SMS moziajánló szolgáltatásra, kéthetes napi horoszkópküldésre, SMS-ben érkező foci- és sporteredményekre, vagy választási hírcsomagra (500 kredit). 1000 bónuszpontért Mobilbónusz pólóhoz, kulcstartóhoz vagy bögréhez is hozzájuthat a felhasználó, aki automatikusan részt vesz a márciustól rendszeres időközönként megrendezésre kerülő sorsolásokon, amelyen például mobiltelefonokat lehet megnyerni.

Ha a felhasználó 15 napnál tovább nem képes SMS-ek fogadására, szolgáltatását ideiglenesen felfüggeszti, 60 nap után pedig végleg megszünteti a Voxline. A mobil marketing szolgáltatás kifejlesztője egyébként nagy sikert jósol a MobilBónusznak, mivel az lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy percnyi pontosságú időzítéssel küldhessék reklámjaikat (tehát például péntek este egy aznapi partira vagy egyéb programra hívják fel a figyelmet), ráadásul lakóhely (irányítószám) és egyéb jellemzők (kor, nem, családi állapot, iskolai végzettség ) szerint kiválasztott célcsoportnak, amelyet valószínűleg érdekel is a kapott információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés