Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új mobiltelefon a Philipstől

Kütyük

Három új mobiltelefon a Philipstől

Úgy tűnik a Philips is feladja a leckét a konkurens gyártóknak, legújabb mobiltelefonjai ugyanis elég meggyőző paraméterekkel rendelkeznek.

A hollandiai székhelyű gyártó három új Fisio mobiltelefonnal – a 820-as, 620-as és 120-as modellekkel – gazdagítja kínálatát. A csúcsmodell Fisio 820-as bővelkedik a funkciókban, ugyanis támogatja a Bluetooth rövidtávú drótnélküli adatátvitelt, a GPRS csomagkapcsolt mobil adatátviteli szabványt (ráadásul a GPRS 4+2-t), továbbá színes kijelzővel látták el, akárcsak az Ericsson jelenlegi sikertelefonját, a T68-ast.

A Philips Fisio 820-as súlya 85 gramm, integrált antennával rendelkezik, háromféle színben elérhető. Kijelzője 112×112 képpontos felbontású képet tud megjeleníteni, palettája 256 színt tartalmaz, ezen 9 szövegsor, avagy 150 karakter fér el. A menük hátterében a felhasználó saját képeit is elhelyezheti, továbbá a telefon ”képernyőkímélő” üzemmódja is testreszabható.

A Fisio 820-as összesen 40 darab hangparancs és hangazonosító tárolására képes, de diktafonként is használható a készülék, ekkor maximum fél perces szöveget tud raktározni. A Philips közlése szerint a 820-as modell 700 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, mellyel 400 órás készenléti, és 5,5 órás beszélgetési időt tud biztosítani.

Fisio 620 névre hallgat a gyártó második, középkategóriás újdonsága. Ez a telefon is támogatja a GPRS adatátvitelt, szintén integrált antennával bír, szervezőfunkciós naptárral is felszerelik, elő- és hátlapja cserélhető. Monokróm kijelzője 8 szövegsor megjelenítésére képes, továbbá ötféle ”képernyőkímélőt” is be lehet kapcsolni. Csengőhangokat (egy darab csengőhangot a mikrofonon keresztül is lehet rögzíteni) és játékokat is tud fogadni, súlya pedig a 820-ashoz hasonlóan 85 gramm.

Harmadik újdonság a fiataloknak szánt alsó kategóriás Fisio 120-as. Ez a mobilkészülék már 95 grammot nyom, monokróm grafikus kijelzővel rendelkezik, amely 4 szövegsor megjelenítésére képes. Elő- és hátlapja cserélhető, valamint külső antennát kapott. Csengőhangjai ugyan testreszabhatók és van benne rezgő hívásjelzés funkció és valutakonverter/számológép is, de igazából túl sok extrával nem szolgál a 120-as.

Legvégül említést érdemel még a Philips nemrég bejelentett Bluetooth headsetje is, amely a drótnélküli kapcsolat révén elvileg könnyebb használhatóságot biztosít hagyományos, ”drótos” társainál. Egyelőre nem áll rendelkezésre információ sem a három mobiltelefon, sem pedig a headset hivatalos megjelenési idejéről és várható áráról sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés