Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung: színes kijelzős, fényképezővel felszerelt mobiltelefon

Kütyük

Samsung: színes kijelzős, fényképezővel felszerelt mobiltelefon

A Samsung a mai napon bemutatta új mobiltelefonját, amely több szokatlan újdonságot is fel tud mutatni.

Sajnos az új modell, az SCH-X290-es csak CDMA mobilhálózatokon használható, ám e telefon megjelenése mindenképpen azt jelzi, hogy számítani lehet hasonló kategóriájú GSM-telefon megjelenésére is a gyártótól.

Az SCH-X290 – bár az a képen nem igazán látszik – egy belső és egy külső kijelzővel is rendelkezik. A külső kijelző egy aprócska monokróm LCD, amelyről az aktuális időt, illetve bejövő hívás esetén például a hívó nevét lehet leolvasni. A készülék minden más funkcióját a belső STN-LCD kijelzőn lehet elérni, amely az X290-es modell esetében 12 szövegsor megjelenítésére képes, és színes (sajnos felbontásáról egyelőre nem áll rendelkezésre információ).

Kibővített csengésfunkciókkal is bír az X290-es modell, ugyanis 40 szólamú csengőhangokkal képes jelezni a bejövő hívásokat, nem csak a megszokott 1-2 szólamú prüntyögéssel (az persze vitatható, hogy ez mennyire szükséges, vagy hasznos funkció).

Jóval több hasznát lehet venni a készülékhez mellékelt, levehető digitális fényképezőgépnek, amelyet a telefon oldalához lehet csatlakoztatni. A vele készített digitális képek rögtön továbbküldhetők az ismerősöknek. Az X290-es a gyártó honlapján lévő információk szerint webezésre is képes és egyéb multimédiás funkciókkal is ellátták.

Kereskedelmi forgalomba a jövő hét folyamán, csak Koreában kerül az SCH-X290, de remélhetőleg előbb-utóbb megjelenik a mobil GSM-hálózatokon használható változata is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés