Connect with us

technokrata

AuditOnline: valós idejű webes audit – két hónapig ingyenesen!

Kütyük

AuditOnline: valós idejű webes audit – két hónapig ingyenesen!

A holnap induló új szolgáltatás valós idejű (real-time) adatokat szolgáltat az internetes honlapok látogatói és az általuk letöltött oldalak számáról a megrendelőknek. Két hónapig ingyenesen kipróbálható!

A TÁRKI és a WebInform közös vállalata, az AuditOnline 2002. február 1-től új szolgáltatást indít. A TÁRKI-AuditOnline rendszer célja a weboldalak látogatottságának megbízható, hiteles mérése. A böngészőalapú látogatottságmérő rendszer valós idejű (real-time) adatokat szolgáltat az internetes honlapok látogatóinak és az általuk letöltött oldalak számáról a megrendelőknek.

A mérési rendszer előkészítése és tesztelése több mint egy évig zajlott. A szolgáltatás 2002. február 1-től vehető igénybe, a két hónapos próbaidőszak ideje alatt, 2002. március 31-ig ingyenesen. A rendszerhez már több tartalomszolgáltató is csatlakozott.

Az AuditOnline rendszer, mely – eltérően a hasonló rendszerektől – nem logfile-alapú, és képes megkülönböztetni a gépükön azonosító elhelyezését tiltó, és engedélyező felhasználókat, pontos, sokoldalú, real-time mérést valósít meg, és real-time információkat kínál.

A rendszer méri a megkezdett oldalletöltések számát (page impression), a teljes oldalletöltések számát (total page impression), a látogatások (visit és session) és a látogatók számát (visitor). Az online statisztikák visszamenőleg napi, heti és havi bontásokban is elérhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák