Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folytatja együttműködését a Pannon GSM és a Nokia

Kütyük

Folytatja együttműködését a Pannon GSM és a Nokia

A Nokia és a Pannon GSM ismét meghosszabbította a GSM-berendezések szállítására kötött hosszú távú keretmegállapodását, kibővítve ezzel a 2001. januárjában aláírt keretszerződést.

Az új, 50 millió dollárt meghaladó értékű szerződés révén a Nokia továbbra is a Pannon GSM hálózatának legjelentősebb beszállítója marad. A finn mobilgyártó a jövőben is folytatja a hálózati infrastruktúra szállítását a Pannon GSM számára, beleértve a Nokia kapcsolóközpontokat, bázisállomásokat és a legfejlettebb technológiájú GSM hálózathoz szükséges további hálózati elemeket.

Az idei megállapodás annak az 1993-ban kezdődött együttműködésnek a folytatása, melynek értelmében a Nokia lett a Pannon GSM hálózat beszállítója. A Pannon GSM 1994. március óta nyújt kereskedelmi szolgáltatást. A cég egy, a holland KPN, a finnországi Sonera, a norvég Telenor vállalatokból álló konzorcium, előfizetőinek a száma 2001 decemberében meghaladta az 1,9 milliót.

”Ez a megállapodás hosszú távú együttműködésünk folytatása, melynek célja hálózatunk kapacitásának és minőségének továbbfejlesztése, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk.” – mondta Björn Flakstad, a Pannon GSM vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy szorosan együttműködünk Magyarország leggyorsabban növekvő GSM szolgáltatójával, és támogathatjuk ügyfeleinek a legmagasabb színtű kiszolgálásában.” – nyilatkozta Thomas Högberg, a Nokia Hungary értékesítési igazgatója a szerződés meghosszabbítása kapcsán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés