Connect with us

Hirdetés

technokrata

Xbox: bukik a Microsoft üzlete?

Kütyük

Xbox: bukik a Microsoft üzlete?

Az Interneten nemrég megjelent emulátorprogram feleslegessé teszi a játékgép megvásárlását?

Pár nappal korábban felbukkant az Interneten egy olyan program, mely az Xbox konzolján futó játékok emulációját ígérte PC-s környezetben. Az 1 megabyte-os szoftver nagy erőforrás igényt támaszt felhasználójával szemben: legalább 1 GHz-es processzor, minimum 256 MB memória és egy GeForce videókártya szerepel a listán.

A prózai egyszerűséggel Xbox Emulator névre keresztelt program 0.35-ös béta verzióban került ki az Internetre. Alkotói szerint a legtöbb játékot (StarWars Starfighter, UFC: Tapout, NHL 2002) már képes emulálni PC-s környezetben, de vannak még hiányosságai. Állítólag némelyik Intel processzorral és Kyro kártyával nem működik hiba nélkül. A beállítások között legnagyobb az 1152×864 pixel lehet 32 bites színmélység mellett. Direct 3D támogatást szintén ígér a program, emellett támogatja az 5.1-es Dolby Surround hangzást és a DVD lejátszást is.

Van viszont egy meglepő fordulat: az emulátor letöltési lehetősége megszűnt, mégpedig azon okból, hogy az egész program csalásnak bizonyult. Állítólag a screenshotokat (amik egyébként Xboxon készültek) Photoshoppal megváltoztatták, hogy hihetővé váljon a szoftver léte. Ezek szerint egy valóban működő Xbox emulátorra még várni kell…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés