Connect with us

technokrata

Xbox: bukik a Microsoft üzlete?

Kütyük

Xbox: bukik a Microsoft üzlete?

Az Interneten nemrég megjelent emulátorprogram feleslegessé teszi a játékgép megvásárlását?

Pár nappal korábban felbukkant az Interneten egy olyan program, mely az Xbox konzolján futó játékok emulációját ígérte PC-s környezetben. Az 1 megabyte-os szoftver nagy erőforrás igényt támaszt felhasználójával szemben: legalább 1 GHz-es processzor, minimum 256 MB memória és egy GeForce videókártya szerepel a listán.

A prózai egyszerűséggel Xbox Emulator névre keresztelt program 0.35-ös béta verzióban került ki az Internetre. Alkotói szerint a legtöbb játékot (StarWars Starfighter, UFC: Tapout, NHL 2002) már képes emulálni PC-s környezetben, de vannak még hiányosságai. Állítólag némelyik Intel processzorral és Kyro kártyával nem működik hiba nélkül. A beállítások között legnagyobb az 1152×864 pixel lehet 32 bites színmélység mellett. Direct 3D támogatást szintén ígér a program, emellett támogatja az 5.1-es Dolby Surround hangzást és a DVD lejátszást is.

Van viszont egy meglepő fordulat: az emulátor letöltési lehetősége megszűnt, mégpedig azon okból, hogy az egész program csalásnak bizonyult. Állítólag a screenshotokat (amik egyébként Xboxon készültek) Photoshoppal megváltoztatták, hogy hihetővé váljon a szoftver léte. Ezek szerint egy valóban működő Xbox emulátorra még várni kell…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák