Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harsány színvilág a Nokiától

Kütyük

Harsány színvilág a Nokiától

A tegnap bejelentett 8265-ös leginkább külsejével tűnik ki a többi készülék közül, ez a telefon nem a menedzser rétegnek készült…

Az újonnan debütált telefon a 8260-as idősebbik testvére. A finn cégnél e készülék esetében a külcsínre helyezték a hangsúlyt, ez látszik is a kivitelén. A 8265-ös borítása a látványos és könnyen cserélhető, sokszínű Xpress-on előlapon alapszik (jelenleg narancssárgában, rózsaszínben, lilában és világoskékben kapható – talán ez utóbbi a legkellemesebb a rikító színek közül).

A külcsín mellett a belső már nem olyan jól felszerelt, de azért a lényeges dolgok helyet kaptak benne. Az SMS írását megkönnyítendő prediktív szövegbevitel is használható a gyorsabb írás érdekében, ezenkívül WAP-ozásra is lehetőség nyílik (a vezetékmentes Internet böngészést kínáló technológia 1.2.1-es verziója használható).

Letölthető csengőhangokkal is feldobható a telefon, emellett képküldési lehetőséggel, ébresztőórával és naptárral is ellátták. Alapkiszereltségben képes rezgéssel jelezni a bejövő hívásokat, így ha tulajdonosa nem akarja (vagy nem meri) szemmel jól látható helyen tartani harsogó színű telefonját, akkor is tudomást szerezhet arról, hogy keresik.

1000 mAh-s lítium-ion akkumulátora 3 órányi beszélgetési és 8 napnyi készenléti időt kínál. A CDMA hálózatokban használható telefon 10,5 x 4,8 x 2,2 centiméteres méretekkel rendelkezik, a tömege pedig 107 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés