Connect with us

technokrata

Megbízhatóbb ADSL

Kütyük

Megbízhatóbb ADSL

A bérelt vonal és az ADSL között az egyik nem elhanyagolható különbség, hogy az ADSL-t eddig nem volt szokás megbízható vonalnak tekinteni.

A bérelt vonal magas költségét azzal szokás indokolni, hogy a szolgáltató igen szigorú rendelkezésre álló feltételeket vállal (Service Level Agreement, SLA). Legtöbbször ilyet DSL vonalra nem vállaltak, vagy az ISP csak magáért felelt, és bonyolult feltételek teljesülése esetén térített valamilyen összeget. Ezzel önmagában nem sokat ér a felhasználó, ha az ISP hálózata működik, de ő nem tudja elérni, mert a telefondrótot szolgáltató cég hibájából nem ment az ADSL.

Ezért tartják érdekesnek a Sprint amerikai telekommunikációs óriás legújabb ajánlatát: ő 99,9 százalékos rendelkezést ígér, és ha nem működik a szolgáltatás, az adott napra eső díjat nem kell kifizetni.

Szerintem ez még mindig kevés. Ugyanis egy cégnek nem számít semmit, hogy egy-kétezer forintot visszakap, ha emiatt megbénul az üzlet. A megoldást sokkal inkább jelentheti több Internet kapcsolat és a RedHat Linuxon futó RainConnect szoftver, ami ezeket összefogja. A szoftver igazi különlegesség, ilyesmit drága routerek szoktak tudni, amiket ráadásul bonyolult (tehát drága) beállítani is. A RainConnect kényelmes GUI-val áll rendelkezésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom