Connect with us

technokrata

Okos, okosabb, Siemens SX45

Kütyük

Okos, okosabb, Siemens SX45

A mobiltelefon és a tenyérgép keresztezése igen jó ötlet. A Siemens erre nem cáfol rá az SX45-tel, sőt…

Az SX45 nem más, mint egy ilyenfajta kombinált készülék: a Microsoft Pocket PC operációs rendszert futtatja, s magában foglal egy GSM telefont, egy Compact Flash bővítőhelyet, egy MultiMediaCard bővítőhelyet és 32 MB RAM-ot.

Néhány évvel ezelőtt az asztali számítógépek tulajdonosai csak álmodhattak 32 MB RAM-ról, de mára ez az érték nem számít soknak, sőt… Nem kell azonban megijedni, ugyanis a 32 MB RAM elegendő az SX45 és társai számára.

A Siemens SX45 színes, háttérvilágításos, TFT érintőképernyővel rendelkezik, az ezen megjeleníthető színek száma maximum 65 ezer! Az internetes felhasználás is adott: akár WAP-, akár HTTP-böngészőt is használhatunk, de az SX45 képes arra is, hogy elérje a vállalati hálózatot (LAN, intranet). A hibrid, a Pocket Word, a Pocket Excel és a Pocket Outlook mellett egy MP3 lejátszót és egy számológépet is tartalmaz. A kis készülék arra is képes, hogy adatait, USB-n keresztül, a Microsoft Outlookkal szinkronizálja. A szerkenytű egy 150 MHz-es MIPS R4000 grafikus gyorsítóval ellátott magot tartalmaz és nem kevesebb, mint 150 órás készenléti vagy 2 órás beszélgetési/PDA időt nyújt.

A Siemens SX45-höz, a védőtáskán, az USB kábelen, az AC adapteren és a sztereó fejhallgatón kívül egy Microsoft ActiveSync CD-t is kapunk. Az eszköz tömege 303 gram, a méretei pedig: 134,3x87x26,5 mm. A szerkentyű elméletileg külföldön már egy ideje kapható…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek