Connect with us

technokrata

Ericsson T68 és T65 immár a Westelnél is

Kütyük

Ericsson T68 és T65 immár a Westelnél is

A mai napon a Westel kínálatában is megjelent két új, GPRS-képes Ericsson telefon, a T65-ös és a T68-as.

A monokróm kijelzővel, belső antennával, normál méretű (hat szövegsoros) kijelzővel rendelkező, kétsávos T65-ös támogatja a két gyors adatátviteli szabványt, a HSCSD-t (nagysebességű vonalkapcsolt adatátviteli), illetve a GPRS-t is. Ez utóbbi csomagkapcsolt adatkommunikációt tesz lehetővé, ezáltal gyakorlatilag állandó kapcsolat kialakítását lehetséges, ami például az e-mailek automata letöltésekor használható ki leginkább (a telefont integrált e-mail klienssel is ellátták).

A 94 grammot nyomó T65 támogatja a rajzocskákkal és csengőhangokkal feltuningolt üzenetküldést, az EMS-t, de WAP-ozni is lehet vele, és van benne naptár valamint néhány játék is. A Westelnél két éves előfizetői szerződés aláírása esetén 59.900 forintot kell kifizetni a telefonért, ami 5 ezer forinttal több a Pannon GSM által megállapított árnál.

A második újdonság a T68-as, amely egy háromsávos készülék (GSM 900/1800/1900 MHz). Belső antennával szerelték fel, ugyancsak támogatja a HSCSD-t és a GPRS-t, valamint rendelkezik saját e-mail klienssel is. A 85 grammos készülékkel lehetséges EMS üzenetek küldése és fogadása, helyet kapott benne egy WAP 1.2.1-es böngésző is, ám fő extrája a 256 színű LCD kijelző, valamint a Bluetooth rövidtávú vezeték nélküli adatátvitel, és az ezt használó kiegészítők támogatása.

Újdonság, hogy a színes kijelző révén arcképeket is hozzá lehet rendelni az egyes telefonszámokhoz, valamint színes háttérképeket is le lehet tölteni a telefonba. Nem maradt ki a telefonból a naptár funkció és a játékok sem. A T68-as a Westelnél előfizetéssel 119.900 forintért vásárolható meg, ami pontosan megegyezik a Pannon GSM által kínált árral.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák