Connect with us

technokrata

MMS szolgáltatást szállít az Ericsson a Vodafone-nak világszerte

Kütyük

MMS szolgáltatást szállít az Ericsson a Vodafone-nak világszerte

Az Ericsson elnyerte első globális szerződését a Vodafone-tól, amely multimédiás üzenetkezelési szoftver szállítására vonatkozik.

A Vodafone a multimédiás üzenetkezelési szolgáltatásokat (MMS) első lépésben Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban vezeti be, majd számos Vodafone-üzemeltető társaság következik (a szolgáltatás Európában ez év felétől kezdve kerül kereskedelmi forgalomba).

Az Ericsson a fenti országok mindegyikében rendelkezésre bocsátja az MMS támogatásához szükséges hálózati infrastruktúrát. A felhasználók a 2002 során kereskedelmi forgalomba kerülő, a szállítóknál – köztük a Sony Ericssonnál – beszerezhető MMS készüléket használva megtapasztalhatják majd a multimédiás üzenetküldésben rejlő valódi lehetőségeket.

Az MMS a mobil-mobil üzenetkezelési funkciók nagyon jelentős növekedését eredményezi, hiszen használatával a szöveggel együtt színes kép, animáció, audio- és videoklip küldhető. Ez megnyitja a kaput a tartalomgazdag alkalmazások és szolgáltatások (például elektronikus képeslapok, rajzfilmek és multimédiás előadások) előtt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek