Connect with us

technokrata

Új Vivendi díjcsomagok: reszkess Matáv?

Kütyük

Új Vivendi díjcsomagok: reszkess Matáv?

A Vivendi Telecom Hungary nyilvánosságra hozta január 23-tól életbe lépő új tarifáit, amelyek a Matáv szolgáltatási területén élőkre vonatkoznak. Olcsóbb a Matávnál?

A Vivendi Telecom Hungary távolsági csomagjait választő előfizető meglévő vonalán, telefonszámának megtartásával, szerelési idő és telepítési költség nélkül hívhat az új szolgáltatóval január 23. után.

A szolgáltatás havidíj és kapcsolási díj mentes, csak a hívások utáni díjat kell fizetni. A Vivendivel szerződést kötő ügyfeleknek nem kell hűségnyilatkozatot tennie vagy határozott időre elköteleznie magát. A 1288-as ingyenes szám felhívásával lehet szerződést igényelni, amit postán kap meg az érdeklődő.

Az S, M, L és XL elnevezésű csomagok minimális havi forgalma legalább bruttó 1000, 2500, 5000 vagy 10.000 forint kell, hogy legyen. Az átlagos előfizetők számára ideálisnak tűnő L csomag csúcsidőszakban történő belföldi beszélgetés esetén 27 forintos percdíjat biztosít (a legolcsóbb az XL 26,30 forintos percdíja). Kezdvezményes időszakban az előfizető az alsó két csomagban is aránylag olcsón – 14 és 13 forintért – cseveghet belföldön, ekkor az L csomag percdíja is 14 forint, amelynél az XL is csak 20 fillérrel olcsóbb percenként.

Csúcsidőszakban mobiltelefonok hívása szintén az L-lel a legolcsóbb (70 forint perceként), ez még az XL-lel is drágább (72,50 forint). Ugyanakkor az L csomaggal mobilt hívva kedvezményes időszakban is percenként 70 forintot számol fel a Vivendi, a többi három csomag percdíja pedig csak 49, 48 és 48 forint.

Nemzetközi 1-es zónába irányuló hívást egységesen 80, 75, 70 és 65 forintos percdíjjal kezdeményezhet az előfizető előfizetői csomagjának megfelelően, míg a nemzetközi 3-as zóna hívása az XL csomagot kivéve (80 forint) 85 forintos percdíjért lehetséges.

Január 31-ig leadott előfizetői szerződések esetén az előfizetőknek 10, 20, 30, vagy 60 perces ingyenes beszélgetés jár (ha a szerződés megkötésének nincs műszaki vagy jogi akadálya).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek