Connect with us

technokrata

Pornósite-ok perben?

Kütyük

Pornósite-ok perben?

”Erotikus” tartalmú oldalak böngészése közben gyakran bukkanhat az ember közismert személyiségek képeire, videóira. Ezek legtöbbször hamisítványok, a képeken szereplők mit sem tudnak az egészről. Egy híresség most perrel fenyegetőzik…

Christina Aguilera, tini énekesnő is egy ilyen helyzetbe került, ugyanis képeit pornóreklámokban használják fel, természetesen beleegyezése nélkül.

A hivatalos Christina Aguilera honlapon elhelyezett megjegyzés szerint az énekesnő ügyvédje már kapcsolatba lépett a videókat és képeket megjelentető site-ok gazdáival. Az énekesnő figyelmeztette a pornósite-ok üzemeltetőit, hogy amennyiben nem hagynak fel tevékenységükkel, melyben kompromittáló helyzetekben ábrázolják őt, úgy bepereli őket.

Az ügyvéd szerint, a reklámozott pornóvideóban hátulról mutatott személy nem az énekesnő, a filmen egy másik nő látható. Sajnálatos, hogy az ehhez hasonló fondorlatok kieszelői nem veszik figyelembe, hogy ilyen jellegű tevékenységeikkel mekkora kárt okozhatnak az adott sztárnak, milyen csorbát ejthetnek hírnevükön.

Mivel az interneten a pornó az igen jövedelmező befektetések egyike, így nem csoda, hogy az ezzel foglalkozó honlapok tulajdonosai versenyben állnak egymással. Némelyikük például úgy növeli a forgalmat, hogy hírességek fotóit teszi közkinccsé, de ezek általában hamisítványok (mint az most is kiderült).

Mostanában jónéhány filmcsillag és énekes esett áldozatául ennek a módszernek. Néhányuk pert is indított mások csak perrel fenyegetőztek.

Elképzelhető azonban, hogy ez nincs jelentős mértékben hatással az internetes pornóiparra…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák