Connect with us

technokrata

TETRA rendszer a 2008-as olimpiához

Kütyük

TETRA rendszer a 2008-as olimpiához

A Nokia elsőrangú hang- és adatkommunikációs lehetőségeket biztosító rendszert szállít le a pekingi hatóságoknak, amelynek előnyeit az többek között a 2008-as olimpián is ki tudja majd használni.

A napokban a Nokia és a Beijing Hua Xun Group a pekingi hatóságok által közösen használható TETRA digitális professzionális mobilrádió-hálózat szállítására vonatkozó szerződést írt alá.

A Nokia a digitális kapcsolókat, bázisállomásokat, diszpécser-, és hálózatirányítói rendszert, terminálokat és ügyfélszolgálatot is tartalmazó, fejlett TETRA rendszerét szállítja a Beijing Hua Xun Group számára.

A TETRA rendszer elsőrangú hang- és adatkommunikációs lehetőséget biztosít az állami intézmények és szolgálatok, köztük a közbiztonságért felelős szervek, a szállítók, a közművek, az építővállalatok, és a sürgősségi feladatokat ellátó szervezetek számára. Kínában ez lesz a legfejlettebb és a legváltozatosabb funkciókkal rendelkező professzionális mobilrádió-hálózat, mely a hatóságok közötti kommunikáció fontos közös platformjául szolgál majd.

A TETRA hálózat segítségével a pekingi önkormányzat a 2008-as olimpiai játékok professzionális rádiókommunikációs szolgáltatásainak biztosítására vonatkozó elkötelezettségét is valóra válthatja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek