Connect with us

Hirdetés

technokrata

TETRA rendszer a 2008-as olimpiához

Kütyük

TETRA rendszer a 2008-as olimpiához

A Nokia elsőrangú hang- és adatkommunikációs lehetőségeket biztosító rendszert szállít le a pekingi hatóságoknak, amelynek előnyeit az többek között a 2008-as olimpián is ki tudja majd használni.

A napokban a Nokia és a Beijing Hua Xun Group a pekingi hatóságok által közösen használható TETRA digitális professzionális mobilrádió-hálózat szállítására vonatkozó szerződést írt alá.

A Nokia a digitális kapcsolókat, bázisállomásokat, diszpécser-, és hálózatirányítói rendszert, terminálokat és ügyfélszolgálatot is tartalmazó, fejlett TETRA rendszerét szállítja a Beijing Hua Xun Group számára.

A TETRA rendszer elsőrangú hang- és adatkommunikációs lehetőséget biztosít az állami intézmények és szolgálatok, köztük a közbiztonságért felelős szervek, a szállítók, a közművek, az építővállalatok, és a sürgősségi feladatokat ellátó szervezetek számára. Kínában ez lesz a legfejlettebb és a legváltozatosabb funkciókkal rendelkező professzionális mobilrádió-hálózat, mely a hatóságok közötti kommunikáció fontos közös platformjául szolgál majd.

A TETRA hálózat segítségével a pekingi önkormányzat a 2008-as olimpiai játékok professzionális rádiókommunikációs szolgáltatásainak biztosítására vonatkozó elkötelezettségét is valóra válthatja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés