Connect with us

technokrata

Emelt díjas SMS szolgáltatások

Kütyük

Emelt díjas SMS szolgáltatások

Két cég is elindította a Pannon GSM hátterére támaszkodó emelt díjas SMS szolgáltatásait.

A TeleMedia 2002. január 11-én indítja emelt díjas SMS szolgáltatását Textboy néven. Az ügyfelek SMS-ben küldik el kérésüket, s a kért információt, szolgáltatást szintén SMS-ben kapják meg. A szolgáltatás keretében az ügyfelek operátorlogokat, képüzeneteket és csengőhangokat tölthetnek le mobiltelefonjaikra, illetve hangpostafiókjukat saját ízlésük szerint alakíthatják. A Textboy szolgáltatás igénybevételéhez a (90) 626-626-os számra kell SMS-t küldeni. Hamarosan lehetőség nyílik további szolgáltatások elérésére is, például időjárás-jelentés, tőzsdeinformáció, hírek stb.

A Textboy szolgáltatás díja a normál SMS díjánál magasabb, hiszen a válasz-SMS-ben nyújtott többletinformáció vagy más szolgáltatás árát is magába foglalja. Azok az ügyfelek, akik nem a Pannon GSM mobilszolgáltatóhoz tartoznak csak vezetékes telefonról rendelhetik meg a szolgáltatásokat, a már jól ismert 06-90-es számok felhívásával. A Textboy szolgáltatás árai 64 Ft + ÁFA/SMS-től 380Ft + ÁFA/SMS-ig terjednek.

A Pampalini kereskedelmi név alatt futó új szolgáltatás esetében az előfizetők a kért csengőhang nevét egy SMS-ben a 06-90-624-999 telefonszámra küldhetik. A csengőhang néhány másodperc múlva megérkezik a telefonba, ahol a meghallgatást követően egy gombnyomással letárolható. A csengőhangok ára ÁFA-val együtt 300 Ft. Amennyiben másnak szeretnénk csengőhangot küldeni, a csengőhang neve után egy szóközt követően megadhatjuk az illető mobiltelefonjának számát.

Ugyanezért az árért karácsonyi, újévi vagy egyéb események alkalmából zenés képeslapokat is küldhetünk, amely egy zeneszám és szöveg és egy logo küldését jelenti. A logok és képek letöltése vagy másoknak való továbbítása hasonló módon, a logo vagy kép típusának és nevének megadásával történik. Az SMS-t a 06-90-622-999 telefonszámra kell küldeni. A logok és képek ára bruttó 200 Ft.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák