Connect with us

Hirdetés

technokrata

Larkinor: Törpecsizma, vakondbőr, lepkeszárny – hódít a fantasy az Indexen

Kütyük

Larkinor: Törpecsizma, vakondbőr, lepkeszárny – hódít a fantasy az Indexen

A magyar nyelvű Interneten is tetten érhető a Harry Potter és Gyűrűk ura fémjelezte fantasy-láz. Az Indexen is beindult a varázslás: elindult a magyar Web egyik legeredetibb és legviccesebb szerep- vagy kalandjátéka: a Larkinor.

A közelmúlt legnagyobb médiaérdeklődéssel kísért eseményei a fantasy témakörébe tartozó alkotások voltak. A könyvespolcok és a mozivászon után újabb médiumot hódított meg a fantasy: az Internetet. A Harry Potter, valamint a Gyűrűk Ura után új névvel kell megismerkedni: Larkinor szigetének fantáziavilága egyre többeket hódít meg.

Az Index 2002. január elején Larkinor néven nagy érdeklődést kiváltó, új játékot indított. Larkinor egy virtuális sziget – melynek lakói máris élénk közösségi életet élnek – néhány webhelyen megvitatják, mit hogyan érdemes tenni és mit hogyan lehet elérni. A Larkinor webjátéknak erős közösségformáló hatása van. Már számtalan játékos készített weblapot, amelyen megosztja tapasztalatait a nagyközönséggel.

A Larkinor izgalmas, saját világgal rendelkező kalandjáték, saját fogalomrendszerrel, világrenddel és szavakkal, mellyel az elmúlt napokban több tízezren ismerkedtek meg, és játszanak immár naponta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés