Connect with us

technokrata

Larkinor: Törpecsizma, vakondbőr, lepkeszárny – hódít a fantasy az Indexen

Kütyük

Larkinor: Törpecsizma, vakondbőr, lepkeszárny – hódít a fantasy az Indexen

A magyar nyelvű Interneten is tetten érhető a Harry Potter és Gyűrűk ura fémjelezte fantasy-láz. Az Indexen is beindult a varázslás: elindult a magyar Web egyik legeredetibb és legviccesebb szerep- vagy kalandjátéka: a Larkinor.

A közelmúlt legnagyobb médiaérdeklődéssel kísért eseményei a fantasy témakörébe tartozó alkotások voltak. A könyvespolcok és a mozivászon után újabb médiumot hódított meg a fantasy: az Internetet. A Harry Potter, valamint a Gyűrűk Ura után új névvel kell megismerkedni: Larkinor szigetének fantáziavilága egyre többeket hódít meg.

Az Index 2002. január elején Larkinor néven nagy érdeklődést kiváltó, új játékot indított. Larkinor egy virtuális sziget – melynek lakói máris élénk közösségi életet élnek – néhány webhelyen megvitatják, mit hogyan érdemes tenni és mit hogyan lehet elérni. A Larkinor webjátéknak erős közösségformáló hatása van. Már számtalan játékos készített weblapot, amelyen megosztja tapasztalatait a nagyközönséggel.

A Larkinor izgalmas, saját világgal rendelkező kalandjáték, saját fogalomrendszerrel, világrenddel és szavakkal, mellyel az elmúlt napokban több tízezren ismerkedtek meg, és játszanak immár naponta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek