Connect with us

technokrata

Új Nokia telefon

Kütyük

Új Nokia telefon

A finn cég ezres nagyságrendű számokkal azonosított telefonjai közé egy új jelentkező kér helyet: a 6340-es.

Nemsokára debütál az új Nokia telefon (6340), mely megnövelt adatátviteli sebességgel fog rendelkezni. Ehhez nem csak a hardvert kellett módosítani, a finn cég szorosan együttműködik a mobilkommunikációt lehetővé tevő amerikai szolgáltatók nagy részével. Az új telefon GSM és TDMA rendszerekben egyaránt működőképes lesz, valamint hitel- és bankkártya adatokat is el lehet benne tárolni ECML formátumban.

1.2.1-es WAP-böngészővel felszerelve érkezik, infrás, vagy kábeles csatolással a PC-vel is összeköthető lesz a készülék. 3 percnyi hangadat rögzítésére, hangtárcsázásra is lehetőség nyílik (beépített ekvalizerrel is rendelkezik a testre szabható hangzás érdekében). Telefonkönyvében 500 bejegyzést lehet tárolni, minden bejegyzéshez 5 szám és 3 szöveges megjegyzés beállításának lehetőségével. Naptárába szintén 500 darab bejegyzés írható, 10 letölthető csengőhang hellyel, 5 képpel és 4 játékkal rendelkezik.

1000 mA-es lítium-ion akkumulátorával 5 órás GSM-beli és 4 órás TDMA-alapú beszélgetési időre képes, míg készenléti állapota akár 16 nap is lehet!

Ezenkívül még számos újdonság jelenik meg az év első hónapjában az amerikai piacon: a Kyocera 6035-öséhez egy hordozható billentyűzet, Java-képes Hitachi telefonok (ennek köszönhetően elodázható az új készülékek vásárlása: egyszerűen le kell tölteni a módosított szoftvert a telefonhoz). Az Egyesült Államok lassan behozni látszik lemaradását az európai mobileszközök piacához képest.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák