Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nokia telefon

Kütyük

Új Nokia telefon

A finn cég ezres nagyságrendű számokkal azonosított telefonjai közé egy új jelentkező kér helyet: a 6340-es.

Nemsokára debütál az új Nokia telefon (6340), mely megnövelt adatátviteli sebességgel fog rendelkezni. Ehhez nem csak a hardvert kellett módosítani, a finn cég szorosan együttműködik a mobilkommunikációt lehetővé tevő amerikai szolgáltatók nagy részével. Az új telefon GSM és TDMA rendszerekben egyaránt működőképes lesz, valamint hitel- és bankkártya adatokat is el lehet benne tárolni ECML formátumban.

1.2.1-es WAP-böngészővel felszerelve érkezik, infrás, vagy kábeles csatolással a PC-vel is összeköthető lesz a készülék. 3 percnyi hangadat rögzítésére, hangtárcsázásra is lehetőség nyílik (beépített ekvalizerrel is rendelkezik a testre szabható hangzás érdekében). Telefonkönyvében 500 bejegyzést lehet tárolni, minden bejegyzéshez 5 szám és 3 szöveges megjegyzés beállításának lehetőségével. Naptárába szintén 500 darab bejegyzés írható, 10 letölthető csengőhang hellyel, 5 képpel és 4 játékkal rendelkezik.

1000 mA-es lítium-ion akkumulátorával 5 órás GSM-beli és 4 órás TDMA-alapú beszélgetési időre képes, míg készenléti állapota akár 16 nap is lehet!

Ezenkívül még számos újdonság jelenik meg az év első hónapjában az amerikai piacon: a Kyocera 6035-öséhez egy hordozható billentyűzet, Java-képes Hitachi telefonok (ennek köszönhetően elodázható az új készülékek vásárlása: egyszerűen le kell tölteni a módosított szoftvert a telefonhoz). Az Egyesült Államok lassan behozni látszik lemaradását az európai mobileszközök piacához képest.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés