Connect with us

technokrata

2,5 millió ügyfél a Westelnél

Kütyük

2,5 millió ügyfél a Westelnél

Az új előfizetést vásárlók közül ismét a piacvezető Westelt választották a legtöbben, így a mai napon a Westel aktív ügyfeleinek száma elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül elérte a bűvös 2,5 milliós határt.

Az elmúlt évben közel 900 ezerrel nőtt a 06-30-as előfizetők száma, ennek eredményeként hazánkban 100 lakosra már 25 Westel előfizetés jut. Az előfizetői szám növekedésének dinamikájára jellemző, hogy decemberben, egyetlen hónap alatt többen csatlakoztak a 30-asok táborához, mint 1994 márciusa és 1996 decembere között összesen.

Az új ügyfelek körében a Domino szolgáltatás a legnépszerűbb, az év során az előre fizetett szolgáltatást használók száma és aránya tovább nőtt, és megközelítette a 70 százalékot. A Westel előfizetők 43 százaléka nő és a 24 év alatti fiatalok számának erőteljes emelkedésének köszönhetően tovább csökkent a Westel ügyfelek átlagéletkora. Az előfizetők 22 százaléka Budapesten, 78 százalék vidéken él.

A Westel az év végi ünnepek alatt csúcsidőben óránként több mint 800 ezer SMS-t továbbított késedelem nélkül.

2002. a piacvezető szolgáltató várakozásai szerint a mobil adatátvitel és az ezt biztosító gyors, csomagkapcsolt adatátviteli szolgáltatás, a GPRS éve lesz, amelyet egyébként a Westel a magyar mobilpiacon elsőként tett elérhetővé ügyfelei számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek