Connect with us

Hirdetés

technokrata

2,5 millió ügyfél a Westelnél

Kütyük

2,5 millió ügyfél a Westelnél

Az új előfizetést vásárlók közül ismét a piacvezető Westelt választották a legtöbben, így a mai napon a Westel aktív ügyfeleinek száma elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül elérte a bűvös 2,5 milliós határt.

Az elmúlt évben közel 900 ezerrel nőtt a 06-30-as előfizetők száma, ennek eredményeként hazánkban 100 lakosra már 25 Westel előfizetés jut. Az előfizetői szám növekedésének dinamikájára jellemző, hogy decemberben, egyetlen hónap alatt többen csatlakoztak a 30-asok táborához, mint 1994 márciusa és 1996 decembere között összesen.

Az új ügyfelek körében a Domino szolgáltatás a legnépszerűbb, az év során az előre fizetett szolgáltatást használók száma és aránya tovább nőtt, és megközelítette a 70 százalékot. A Westel előfizetők 43 százaléka nő és a 24 év alatti fiatalok számának erőteljes emelkedésének köszönhetően tovább csökkent a Westel ügyfelek átlagéletkora. Az előfizetők 22 százaléka Budapesten, 78 százalék vidéken él.

A Westel az év végi ünnepek alatt csúcsidőben óránként több mint 800 ezer SMS-t továbbított késedelem nélkül.

2002. a piacvezető szolgáltató várakozásai szerint a mobil adatátvitel és az ezt biztosító gyors, csomagkapcsolt adatátviteli szolgáltatás, a GPRS éve lesz, amelyet egyébként a Westel a magyar mobilpiacon elsőként tett elérhetővé ügyfelei számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés