Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy videóüzenetre hány géppuska-lövés jut?

Kütyük

Egy videóüzenetre hány géppuska-lövés jut?

Kimenő helyett e-mail, avagy hogyan növelhető a harci morál.

Az Afganisztánban állomásozó amerikai katonák barátai és családtagjai e-mailen küldött videóüzenetekkel lepik meg a terrorizmus ellen harcolókat. A Védelmi Minisztérium jövő hétre teszi lehetővé a technológia alkalmazását (a Compaq Computer, a Sorenson Media és a Digital Island biztosítja a hátteret). A címzett e-mailben, vagy az erre a célra kijelölt weboldalon is megnézheti az üzenetet.

Az eddig nem túl jól szereplő videó e-mail új lendületet kaphat a kezdeményezés révén. A már megközelítőleg 10 éve fennálló, rokonok és katonák közötti e-mailes kapcsolat előtt most új távlatok nyílnak, a mozgó kép és hang továbbításával.

A Compaq egy Presario 5000T számítógéppel és egy videószerkesztési szolgáltatással (My Movie Studio) járul hozzá a zökkenőmentes működéshez. Logitech kamerákat (Quickcam Pro 3000) használnak a 3 percig ingyenes felvételek elkészítéséhez (a nyilvánosság számára csak a 30 másodpercnél rövidebb üzenetek lesznek költségmentesek). A Sorenson biztosítja a Webcasting szolgáltatást, a Digital Island pedig a videók tartalmát és az üzenetek továbbításának sebességét felügyeli.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés