Connect with us

technokrata

TV-zés helyett Internet?

Kütyük

TV-zés helyett Internet?

Az Internetezésre szánt időt Amerika kedvenc hobbijától vonják el: a televíziótól.

Az UCLA által készített tanulmányban foglaltak szerint az amerikaiak 72.3 százaléka rendelkezik Internet eléréssel, akik átlagosan 9.8 órát töltenek online, hetente.

Mind az Internetezők száma (2000-ben 66.9 százalék), mind az átlagosan böngészésre szánt idő növekedett idén. Ez utóbbihoz azonban szükség van arra, hogy valami más elfoglaltsággal kevesebb időt töltsön az Internet-szörfös. A felmérésből kiderül, hogy ezt a kis extra időt a TV bámulására szánt keretből vonják el a legtöbben.

Ha már online vannak, mit csinálnak a felhasználók? Nos, a legnépszerűbb szolgáltatás az e-mail küldés és fogadás, és persze az azonnali üzenőprogramokon keresztül folytatott csevegés. Ezután következhet a web böngésése, a vásárlás, a szórakoztatással kapcsolatos információk felhajtása, no és persze a hírolvasás.

Most, az ünnepi szezon közeledtével (vagy talán már megkezdődtével) egyre nagyobb figyelem irányul az online vásárlásra, hiszen nincs kényelmesebb mint betérni egy hatalmas virtuális áruházba és házhoz hozni a kiválasztott ajándékokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle