Connect with us

technokrata

Ericsson: MMS szolgáltatások a prepaid előfizetőknek is

Kütyük

Ericsson: MMS szolgáltatások a prepaid előfizetőknek is

Az Ericsson előre fizetett rendszere (PPS) lehetővé teszi az előre fizetett (prepaid) mobilszolgáltatások használóinak a multimédiás üzenetküldési lehetőségek igénybevételét.

Az Ericsson megteremti a hálózatüzemeltetők számára a lehetőséget, hogy előre fizetett szolgáltatásaik felhasználóival a tartalom alapján számoljanak el, amely az MMS-hez hasonló, GPRS-alapú szolgáltatások sikerének titka.

Az olyan funkciókat, mint például színes képeket, animációkat, audio- és videoklipek letöltését, továbbítását kínáló multimédiás üzenetkezelési szolgáltatások drámai növekedést ígérnek a mobil üzenetkezelési lehetőségek terén. Az új szolgáltatások, mint például az MMS, tömeges elterjedésének titka a számlázásukra szolgáló könnyen átlátható és rugalmas megoldásokban rejlik, véli az Ericsson.

Az előre fizetett szolgáltatások minimális hitelezési kockázatot jelentenek a hálózatüzemeltetők és üzleti partnereik számára, míg a felhasználók teljes mértékben ellenőrzésük alatt tarthatják kiadásaikat és élvezhetik a legfejlettebb mobil internetes szolgáltatásokat.

Az Ericsson PPS megoldásának segítségével közel valós időben számlázhatók az MMS-ek (“forró számlázás”). A két vezető nyílt szabványon (Parlay és Diameter) alapuló Ericsson díjszabási megoldások pedig lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy 2002 harmadik negyedévétol teljesen valós időben (on-line) számlázzanak a tartalomért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle