Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AT&T beszünteti olcsó Internet-szolgáltatását

Kütyük

Az AT&T beszünteti olcsó Internet-szolgáltatását

Az AT&T bejelentette, hogy megszünteti olcsó internetes szolgáltatásait, mivel azok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Az i495 nevű szolgáltatást tavaly júliusban indította be a vállalat, és havi 4,95 dollárért 150 órányi modemes Internet-hozzáférést, e-mail címeket és webtárhelyet kínált felhasználóinak, akiknek azonban böngészés közben egy folyamatosan jelenlévő reklámcsíkot kellett megtűrniük képernyőiken.

Jövő év január 4-étől az i495 csak havi 50 órás hozzáférést fog kínálni, ráadásul az eddiginél sokkal drágábban, havi 10,95 dollárért. Ugyanakkor a képernyőkről eltűnik a reklámcsík, tehát az egész egy szabvány modemes behívásos Internet-hozzáférésnek tekinthető.

A felhasználóknak lehetőségük lesz átváltani az AT&T WorldNet szolgáltatására, ez havi 16,95 dollárért cserébe 150 órás hozzáférést kínál, továbbá az előfizetéshez egy 25 dollár értékű kupont is adnak, amelyet az Amazon.com-on lehet beváltani.

Az AT&T szóvivője a hír bejelentés kapcsán elmondta, ők is csak ugyanazt érzékelték, amit az iparág többi szereplője: a reklámpiac jelentősen gyengült.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés