Connect with us

Hirdetés

technokrata

Véget ért a Nokia Game

Kütyük

Véget ért a Nokia Game

Európa és Közel-Kelet 28 országában több mint 600 ezer játékossal három hete indult Nokia Game november 23-án, pénteken véget ért.

Az Interneten zajló döntőben 25 ezer játékos vett részt. Utolsó feladatukként végre kellett hajtaniuk Geneva feladványát, amely a Hang – a mobiljátékok szíve-lelke – továbbítását jelentette a világ összes mobiltelefonjára.

A játék utolsó hetében a résztvevőknek a döntőbe jutásért Geneva hajóján három játékszinten kellett túljutniuk. A hajó alsó fedélzetén kommunikációs képességeiket kellett bizonyítaniuk egy morze teszt megoldásával. A középfedélzeten kapcsolatteremtési képességükről kellett számot adniuk azzal, hogy megmondják, a játékok mely szereplői jönnének ki egymással és alkotnának nagyszerű csapatot. A felső fedélzeten pedig be kellett mutatniuk, hogy a Nokia négy telefonos játéka közül kettőt jól ismernek.

A pénteki nagy döntőben az Interneten élőben zajló játék keretében a játékosoknak Tragamin őrök legyőzésével át kellett venni a hatalmat a hajóhíd felett. Miután legyőzték az őröket, a hajót a sziklás török partok mentén biztos kikötőbe kellett vezetniük. A biztos kikötés után a játékosok Geneva végső feladványával álltak szemben, és a Hangot a világ minden mobiltelefonjára el kellett küldeniük. Meg kellett találniuk a megfelelő kristályt az adóvevő működtetéséhez, és az elmúlt három hét eseményeire vonatkozó kérdések sorát kellett megválaszolniuk. A kérdőív kitöltése után a Hang készen állt az átvitelre.

A tavalyi játékhoz hasonlóan a különböző országok résztvevői most is intenzíven együttműködtek, és független weboldalakon, csatornákon, valamint a Nokia Game csevegő oldalain osztották meg egymással információikat és kulcsaikat. Az együttműködés egyik leglátványosabb példája azoknak a térképeknek a közös elkészítése volt, amelyet a Tragamin főhadiszálláshoz vezető alagútrendszerről rajzoltak meg.

A döntő során az összes játékos SMS-ben értesült arról, hogy átmeneti problémák adódtak a szerverrel. A hozzávetőlegesen tíz perces kihagyás után a szerver újra működött, és a játékosok tovább játszhattak a döntőben. A győztesek azonosításához a három hetes játék során összegyűjtött összes pontszámot, valamint a döntőben szerzett pontokat is figyelembe vették. Az idei Nokia Game legjobb játékosainak nyereménye minden országban egy új Nokia 5510-es készülék. A győzteseket az elkövetkező öt napban személyesen megkeresik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés