Connect with us

technokrata

Éles bevetésen bizonyít a 6250

Kütyük

Éles bevetésen bizonyít a 6250

Úgy tűnik, a Nokia 6250-es mobiltelefon tényleg bírja a gyári specifikációban leírtakat – a sikeres tesztelést követően ugyanis a magyar rendőrség rendszeresítette a ”keménykötésű” mobilokat.

A mai naptól 16 darab Nokia 6250-es mobiltelefon segíti az ORFK Bűnügyi Főigazgatósága Bevetési Egységének munkáját. A különleges rendőrség csoport képviselői ma vették át a Nokia készülékeket az ORFK Teve utcai épületében.

Az ütés-, por- és cseppálló Nokia 6250-es készülékek hű segítőtársai lehetnek a különleges bűnüldözéseknél bevetésre kerülő speciálisan kiképzett rendőröknek.

A Bevetési Egység megbízott parancsnoka szerint az egység munkájához elengedhetetlen a szélsőséges körülményekben is zavarmentes kommunikáció. A Nokia 6250-es telefonok strapabíró, tartós készülékek, kitűnően alkalmazkodnak a zord körülményekhez, így a rendőrök nélkülözhetetlen segítőeszközei lesznek.

Ménesi Zsolt, az adományozó Nokia Hungary marketingigazgatója cége nevében örömét fejezte ki, hogy segíthetik a Bűnügyi Főigazgatóság Bevetési Egységének munkáját. Elmondása szerint a Nokia 6250 igazán ”keménykötésű” készülék, a legbelső darabjától a borításáig úgy készült, hogy nagyon sokat bírjon. A vastag borítás, a lapra szerelt áramkör kipárnázása, a cseppálló membránok, a fedőlapok illesztései és a többi, tartósságot célzó mechanikai megoldás mind azt szolgálják, hogy a bűnüldözési feladatokat végrehajtók szélsőséges körülmények között is élhessenek a telefon rendkívüli teljesítményével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle