Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető a kétirányú műholdas internet

Kütyük

Elérhető a kétirányú műholdas internet

A SES ASTRA cég bejelentette az ASTRA Broadband Interactive System (BBI) kétirányú műholdas Internet-szolgáltatás kereskedelmi elérhetőségét.

A BBI az első olyan szolgáltatás, amely az Astra 1H műhold K-sávját használja, és a kontinens teljes területén kétirányú, szélessávú műholdas szolgáltatást nyújt.

A felhasználók a végpontokon elhelyezett Satellite Interactive Terminálokon (SIT) keresztül végezhetik az adatok, illetve multimédiás tartalmak (videó, hang) fogadását akár 38 Mbit/s-os sebességgel, míg a feltöltési sebesség maximum 2 Mbit/sec lehet. Az adatok az Astra 1H műholdon keresztül érkeznek a BBI központjába, ahonnan csoportos üzenetküldéssel haladnak tovább műholdon, vagy a földi gerinchálózaton keresztül céljuk felé.

A Broadband Interactive System a Digital Video Broadcast – Return Channel over Satellite (DVB-RCS) szélessávú szabvány első kereskedelmi implementációja, amelyet elsősorban asszimetrikus kétirányú kommunikációra optimalizáltak, és támogat minden IP-alapú szolgáltatást, például file-ok átvitelét, az e-mailezést vagy akár videótelefonálást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés