Connect with us

technokrata

WAP-ról elérhető Magyarország legnagyobb szakmai adatbázisa!

Kütyük

WAP-ról elérhető Magyarország legnagyobb szakmai adatbázisa!

Új szolgáltatások a PannonW@P-n: Arany Oldalak és meteorológiai jelentés.

A PannonW@P legújabb fejlesztése, a meteorológiai jelentés révén november 12-e óta a világ összes ciklonja, melegfrontja és csapadéka online elérhető.

A másik újdonság pedig máris közönségsikernek könyvelhető el: Pannon GSM és a Magyar Telefonkönyv-kiadó Társaság (MTT) együttműködése jóvoltából október 17-től Magyarország jelenleg hozzáférhető legynagyobb és legaktuálisabb szakmai adatbázisa, az Arany Oldalak is fent van a PannonW@P-on.

Az Arany Oldalak minden szempontból könnyen kezelhető a PannonW@P-on. A súlyos és terebélyes nyomtatott hívószám-regiszterek helyett elegendő az alig néhány dekagramm tömegű mobiltelefont magunknál tartani, ráadásul a digitális adatbázisból egyszerűen és villámgyorsan, több féle szempont szerint hívhatjuk elő az éppen szükséges információt.

A PannonW@P a hagyományos név és szakma szerinti keresést egy szókincstárral egészíti ki, azaz a kulcsszavak kevésbé hivatalos szinonimáit is elfogadja. A PannonW@P nem csak azt mutatja meg, hol található a keresett üzlet vagy szolgáltatás, de – az idén januárban bevezetett és töretlen népszerűségnek örvendő Navigátor funkciónak köszönhetően – azt is, hogyan juthatunk el oda.

A másik újdonság, a meteorológiai jelentés révén pedig egy billentyű lenyomásával megtudhatjuk, milyen idő várható ma, holnap vagy a héten. Az Országos Meteorológiai Szolgálat által biztosított hazai adatok országos, regionális és megyeszékhelyek szerinti bontásban hívhatók le, de hozzáférhetünk az európai és tengerentúli nagyvárosok hőmérsékleti adataihoz, a pollen- és UV-B sugárzási értékekhez vagy éppen a vízhőmérsékletekhez is.

Az időjárást azonban könnyedén a ”kezünkben is tarthatjuk”, mivel az aktuális napi felhőkép, a várható legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet operátorlogó formájában letölthető. Csak a METEO LOGO üzenetet kell elküldeni a (20) 900-0749-es számra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle