Connect with us

Hirdetés

technokrata

DoCoMo: videóklipek a mobilon

Kütyük

DoCoMo: videóklipek a mobilon

Az NTT DoCoMo a mai napon indította be legújabb szolgáltatását 3G hálózatán, amellyel videóklippek letöltése is lehetséges.

Az i-motion névre keresztelt szolgáltatás a FOMA (Freedom Of Mobile Access) nevű, harmadik generációs (3G) hálózatán keresztül érhető el (jelenleg Tokió központjában). Használói maximum 384 kbps-os adatátviteli képesek mozgóképes tartalmak fogadására a DoCoMo hivatalos i-mode portálján keresztül. A videók fogadása i-motion kompatibilis FOMA-mobiltelefonokkal lehetséges 100 jenes havidíj ellenében. Néhány ”külsős” i-motion klipeket szolgáltató site-ról való letöltésért különdíjat is kell fizetni. Jelenleg 28 tartalomszolgáltató összesen 37 különböző i-motion oldalt üzemeltet a szigetországban, ezekről mozifilm előzetesek, zenék, filmjelenetek és hírek tölthetők le.

A mai napon kezdte meg egyébként a DoCoMo a FOMA N2002-es telefon árusítását, amely már i-motion-kompaitibilis, bár azt a szolgáltató nem közölte, hogy a három korábbi FOMA-készülékkel igénybe vehető-e a videóklipek letöltése.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés