Connect with us

technokrata

Letölthető a Harry Potter film?

Kütyük

Letölthető a Harry Potter film?

A lélegzet-visszafojtva várt Harry Potter film pénteken kerül bemutatásra az amerikai mozikban, mégis a netes filemegosztó szolgáltatások némelyikének kínálatában már felbukkant.

Ha az olyan peer-to-peer, file cserére létrehozott szolgáltatásoknál, mint a LimeWire vagy a Morpheus, rákeresünk Harry Potter-re a kapott – várhatóan igen terjedelmes – listában valószínűleg számos helyen megtaláljuk majd a film teljes változatát.

Azonban ha le is töltjük ezek valamelyikét vagy akár az összeset, bizony nagy valószínűséggel csalódni fogunk, ugyanis általában beugratásról van szó.

Bár nem kizárt, hogy a londoni premier vagy a sajtóvetítések valamelyikén sikerült a kalózoknak rögzíteni a filmet, mégis egyelőre a magunk részéről, alaposabb kutatás után sem találkoztunk a Neten egyetlen fellelhető példánnyal sem.

Azonban ami késik, nem múlik, jövő hét ilyenkorra nagy valószínűséggel már csak annak a tapasztalt internetezőnek nem lesz meg a film, aki nem akarja. Én mégis azt javasolnám, hogy ne érjük be gyenge minőséggel, várjuk meg az itthoni mozipremiert – (vagy a DVD ripet?).

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle