Connect with us

technokrata

Microsoft Money a Weben

Kütyük

Microsoft Money a Weben

A szoftveróriás a jövő év elején kezdi meg Money nevű alkalmazásának webes mutációjának tesztelését.

A Microsoft Money program egy személyes pénzügyek vezetésére szolgáló alkalmazás, amelyet a Microsoft .Net stratégiájának jegyében a webes szolgáltatásként is meg kíván valósítani. Az egyelőre MSN Money Professional kódnevet viselő szolgáltatás tesztelése leghamarabb a jövő év elején kezdődhet meg.

Bob Muglie, a szoftvercég .Net Services csoportjának egyik alelnöke elmondta, az MSN Money Professionallel a .Net platform nyújtotta előnyöket bővíthetik ki a pénzügyi szolgáltatásokat. Muglie úgy véli, az új szolgáltatás révén a pénzügyi tanácsadók minden eddiginél személyesebben léphetnek majd kapcsolatba.

Mint ismeretes, a Microsoft új stratégiájának lényege az, hogy a szoftvereket inkább szolgáltatásként értékesítik. A vezetők reményei szerint pedig néhány éven belül több szoftvert fognak értékesíteni előfizetéses rendszerben, mint a hagyományos módon, amely csak egy egyszeri – magasabb – bevételt jelent a cégnek. Egyébként az MSN Money Professional az első olyan szolgáltatás, amellyel kifejezetten az üzleti szegmenset – például a pénzügyi tanácsadókat – célozzák meg.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle