Connect with us

technokrata

Éhes szörföző Harry Potterrel álmodik?

Kütyük

Éhes szörföző Harry Potterrel álmodik?

A hivatalos Harry Potter honlap mostanában rengeteg látogatót vonz. Ez nem is csoda, hiszen az oldalon animációkkal és interaktív játékokkal várják a filmbemutatóra várakozó rajongókat.

A Nielsen/NetRatings mérése szerint, a november 4-én végződő, 6 héten át tartó mérési periódusban, a site-ra betérő, egyedi látogatók száma elérte az 573 ezret. Ez óriási növekedésnek tekinthető, ha összehasonlítjuk a szeptember 23-án végződő periódussal, melynek eredménye ”csupán” 169 ezer látogató. Az oldal forgalma a közelgő bemutató miatt a héten is tovább nőtt és ez a tendencia folytatódni látszik.

A felmérésből az is kiderül, hogy a látogatók nemek szerinti eloszlása a következő: 63 százaléknyi hölgy, illetve 37 százaléknyi úr tekintette meg a lapot, legalábbis elméletileg. Hogy továbbra is a számoknál maradjunk, a látogatók 21 százaléka kettő és tizenegy év közötti!

”A Harry Potter könyvsorozat igen szerencsésen lett átültetve az online világba, a televízió és a színház pedig segít fokozni a Web oldal forgalmát” – nyilatkozta Jarvis Mak a NetRatings feljebbvaló internetes elemzője.

A Nielsen/NetRatings felmérése 62 ezer otthonában és 8 ezer munkahelyén internetező amerikai, valamint 155 ezer külföldi látogató adatai alapján készült.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle