Connect with us

technokrata

Vigyázz SMS! Itt az AIM.

Kütyük

Vigyázz SMS! Itt az AIM.

A VoiceStream Wireless, köszönhetően az America Online-nal megkötött megállapodásnak, azonnali üzenetküldő szolgáltatással ellátott mobiltelefonokat kínál.

A VoiceStream beépíti a népszerű AOL Instant Messenger üzenetküldő programot is új Nokia 3390-es telefonjába, így a készülék tulajdonosai nem csak SMS (rövid szöveges üzenet) küldésére lesznek képesek, hanem az írásos mobilkommunikáció egy tökéletesebb módját is kézhezkapják.

Érdemes itt megemlíteni azt a tényt, hogy az SMS kommunikáció Európában, beleértve hazánkat is, igen elterjedt és közkedvelt formája az üzenetküldésnek, ugyanakkor az Egyesült Államokban kevésbé népszerű. Ezzel szemben, a Jupiter Media Metrix felmérése alapján az AOL Instant Messenger szolgáltatás 28 millió tagot számlál.

Az AOL az egyre szaporodó versenytársak (elsősorban az MSN Messenger és a Yahoo Messenger szolgáltatások) nyomására nemrégiben kezdett ilyen irányú terjeszkesébe, a VoiceStream-mel például már volt egy megállapodása, amely lehetővé tette az AIM letöltését a VoiceStream telefonjaira. Hasonló megállapodás létezik a Sprint PCS-szel is.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle