Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kattintásért fizet a Dell

Kütyük

Kattintásért fizet a Dell

A Dell 1 százalékos jutalékot fizet az ázsiai weboldal-tulajdonosoknak, ha azok a céggel kapcsolatos reklámcsíkokat, logókat, vagy a Dellre mutató hiperlinkeket helyeznek el honlapjukon.

A texasi székhelyű cég Asia-Pacific Affiliates nevű programjával kívánja népszerűsíteni termékeit az ázsiai és csendes-óceáni régióban. A programban részt vevők 1 százalékos részesedést kapnak minden olyan átkattintás után, amelynek eredményeként a Dell valamelyik szingapúri, malajziai, ausztráliai vagy új-zélandi webes áruházában feladnak egy rendelést.

A weboldal tulajdonosok gyakorlatilag szabad kezet kapnak abban, hogy miképpen akarják átcsalni látogatóikat a Dell oldalára, korlátlan mennyiségben használhatják a jelentkezésükkor rendelkezésükre bocsátott, úgynevezett „welcome kit”-ben található bannereket, logókat, szöveges linkeket, vagy ezek kombinációját. Kim Edwards, a Dell ázsiai és csendes-óceáni régióért felelős online marketing igazgatója elmondta, a gyártó hasonló programja az Egyesült Államokban korábban nagy sikert aratott. Jó eredményekre számítanak a fent említett országokban is, de a programhoz a közeljövőben más e régióbeli országok is csatlakozni fognak.

Az online reklámprogram üzemeltetését az amerikai LinkShare cég fogja végezni, a tagok jutalékát pedig havonta fizetik majd ki az adott ország pénznemében.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés