Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hotmail-levelezés a Motorola kétirányú pagerén is

Kütyük

Hotmail-levelezés a Motorola kétirányú pagerén is

A Microsoft a mai napon fogja bejelenteni azt, hogy a Motorola Talkabout T900-as kétirányú pagereket birtokló Hotmail-felhasználók levelezésüket ezentúl zsebgépükön keresztül is végezhetik.

A szolgáltatás az Egyesült Államokban, az Arch Wireless hálózatán lesz elérhető. A szolgáltatás használatáért természetesen havidíjat kell fizetni, 14,95 dollárért az ügyfélnek összesen 15 ezer karakter küldésére és fogadására nyílik lehetősége, míg 19,95 dolláros havidíj esetében ez a mennyiség 30 ezer karakterre emelkedik, 24,95 dolláros havidíjért cserébe pedig annyi szöveget küldhet és fogadhat, amennyit csak akar.

Maga a csipogó ára egy éves szerződés esetén 19,95 dolláros havidíj mellett 59,99 dollár, e nélkül pedig durván 160 dollárba kerül az eszköz. Az Egyesült Államokban a kétirányú pagerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a Research In Motion cég első ilyen termékei után több más cég – például a Danger Research vagy a Good Technology – is hasonló eszközökkel lép, vagy fog lépni a közeljövőben a piacra, bár az árak kialakítása ezen szolgáltatások esetében elég nehéz. Ha ugyanis túl drágán kínálják a kétirányú levelezést, akkor az nem lesz elég vonzó a vevő számára.

A Hotmail ingyenes e-mail szolgáltatását jelenleg körülbelül 118 millióan veszik igénybe világszerte, ebből 60 millió amerikai felhasználó. Az Arch Wireless-nek több mint 9 millió ügyfele van az egész világra terjedően, a Motorola Talkabout T900-as pagerből pedig 1 millió darabot értékesített tavaly júniusi megjelenése óta.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés