Connect with us

technokrata

Hotmail-levelezés a Motorola kétirányú pagerén is

Kütyük

Hotmail-levelezés a Motorola kétirányú pagerén is

A Microsoft a mai napon fogja bejelenteni azt, hogy a Motorola Talkabout T900-as kétirányú pagereket birtokló Hotmail-felhasználók levelezésüket ezentúl zsebgépükön keresztül is végezhetik.

A szolgáltatás az Egyesült Államokban, az Arch Wireless hálózatán lesz elérhető. A szolgáltatás használatáért természetesen havidíjat kell fizetni, 14,95 dollárért az ügyfélnek összesen 15 ezer karakter küldésére és fogadására nyílik lehetősége, míg 19,95 dolláros havidíj esetében ez a mennyiség 30 ezer karakterre emelkedik, 24,95 dolláros havidíjért cserébe pedig annyi szöveget küldhet és fogadhat, amennyit csak akar.

Maga a csipogó ára egy éves szerződés esetén 19,95 dolláros havidíj mellett 59,99 dollár, e nélkül pedig durván 160 dollárba kerül az eszköz. Az Egyesült Államokban a kétirányú pagerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a Research In Motion cég első ilyen termékei után több más cég – például a Danger Research vagy a Good Technology – is hasonló eszközökkel lép, vagy fog lépni a közeljövőben a piacra, bár az árak kialakítása ezen szolgáltatások esetében elég nehéz. Ha ugyanis túl drágán kínálják a kétirányú levelezést, akkor az nem lesz elég vonzó a vevő számára.

A Hotmail ingyenes e-mail szolgáltatását jelenleg körülbelül 118 millióan veszik igénybe világszerte, ebből 60 millió amerikai felhasználó. Az Arch Wireless-nek több mint 9 millió ügyfele van az egész világra terjedően, a Motorola Talkabout T900-as pagerből pedig 1 millió darabot értékesített tavaly júniusi megjelenése óta.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle