Connect with us

technokrata

COMDEX Fall 2001: informatikai kiállítás – számítógépek nélkül

Kütyük

COMDEX Fall 2001: informatikai kiállítás – számítógépek nélkül

Kitiltották a számítógépeket a világ legnagyobb informatikai kiállításáról.

A szeptember 11-i terrorcselekmények hatására a Las Vegasban jövő héten megrendezésre kerülő őszi COMDEX kiállításon szigorú biztonsági intézkedéseket vezetnek be, ennek keretében például a notebook számítógépek is ki lesznek tiltva a rendezvényről.

Azon túl, hogy a konferenciákon, illetve a kiállítási részen biztonsági őrök felügyelik majd a rendet, a táskák, retikülök, hátizsákok, laptopok stb. ki lesznek tiltva a rendezvény területéről, a pénztárcát vagy övtáskát hordozó látogatóknak pedig külön biztonsági vizsgálaton kell majd átesniük. A prospektusok és ajándéktárgyak gyűjtésére műanyagzacskókat fognak osztogatni.

A híres emberek részvételével – például Bill Gates vagy Larry Ellison – megrendezésre kerülő vitaindító előadásokról ki lesz tiltva mindenféle táska, laptop, szatyor, továbbá sem fényképezni, sem kamerázni nem lehet majd.

Az idei COMDEX Fall, a technológiai iparág egyik legjelesebb rendezvénye november 12. és 16. között kerül megrendezésre Las Vegas-ban, várhatóan 150 ezer érdeklődő látogat majd el rá, amely nagyjából 50 ezerrel kevesebb embert jelent a tavalyi kiállításhoz képest.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle