Connect with us

technokrata

Motorola V60: alapfelszereltség a Mercedesekben

Kütyük

Motorola V60: alapfelszereltség a Mercedesekben

A Motorola és a Mercedes-Benz bejelentette, hogy a 2002-es – az Egyesült Államokban piacra kerülõ – összes Mercedes modellben a Motorola legújabb készüléke, a V60-as már az alapfelszereltség része lesz.

Az USA-ban jövőre piacra kerülő új Mercedes gépkocsikban megtalálható lesz a Motorola V60c integrált mobiltelefon-rendszere, amely kifejezetten vezetés közbeni, kéznélküli használatra lett kiélezve. A V60c az amerikai igényeknek megfelelően CDMA és TDMA hálózatokon képes működni.

A két kijelzővel is rendelkező telefon az autón kívül használva a már-már szokásosnak mondható funkciókat – SMS, diktafon, naptár, WAP, rezgő hívásjelzés – nyújtja. (A külső kijelzőn a hívó száma, dátum, idő stb. látható.)

Ha azonban a készüléket csatlakoztatják a vezetőülés jobb oldali kartámaszában elhelyezett dokkolóhoz, a telefon automatikusan feltölti telefonkönyvének tartalmát a gépkocsiban lévő egységbe, így a telefonkönyv bejegyzései, a hívott számok, fogadott hívások megjeleníthetők a műszerfalon. Természetesen telefonálás közben a rendszer automatikusan lehalkítja a rádiót. Magát a mobiltelefont a kormány mellett elhelyezett irányítópanel, illetve a hangrendszer billentyűzetével, illetve a hangfelismerés-technológiát használva hangos parancsokkal lehet vezérelni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle