Connect with us

technokrata

Elindult a Nokia Game

Kütyük

Elindult a Nokia Game

Tegnap, november 4-én 28 ország több mint 600 ezer játékosa vetette bele magát a Nokia összmédiás kalandjátékába, a Nokia Game-be.

A játék azzal indult, hogy Geneva, az egyik szereplő a hétvégén felhívta az összes játékost, figyelmeztetve őket, hogy vasárnap este nézzék a tévét. A játékosok ezt az üzenetet SMS-en és e-mailen keresztül is megkapták.

A televízióban a játékosok egy rövid Nokia Game filmet láthattak, amelyben a rejtélyes ‘Hang’ (‘Tone’) Manchester utcáin száguld, nyomában négy üldöző teherautóval. Tone egy csapat lézengő gördeszkás között rejtőzött el. Az üldözők utolérték a csapatot és az összes gördeszkást elrabolták, kivéve egy lányt, Alphát, akinek sikerül megszöknie. Három héttel később a lány egy telefonhívást kapott, mely a Nokia Game kezdetét jelzi a játékosoknak, akiknek a további instrukciókért november 6-án délelőtt 11 óráig kell eljutniuk a Nokia Game weboldalára.

A Nokia Game-et egész Európában és a Közel-Keleten játsszák november 4-től 23-ig. A játékban való előrejutáshoz a játékosoknak különböző kihívásoknak kell megfelelniük, és számos problémát kell megoldaniuk. Ehhez az őket körülvevő média helyszíneken elrejtett kulcsok nyújtanak segítséget. SMS-üzenetek, rövid televíziós bejátszások, weboldalak, rádiós bemondások, e-mail üzenetek és mobilhívások irányítják a játékosokat, s közben információval, segítséggel és megoldandó feladatokkal látják el őket.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek