Connect with us

Hirdetés

technokrata

Év végétől fizetni kell a Yahoonál a streaming tartalmakért

Kütyük

Év végétől fizetni kell a Yahoonál a streaming tartalmakért

A Yahoo üzemeltetői bejelentették, hogy számos új, ingyenesen elérhető streaming videó adást tettek elérhetővé a site-on, ugyanakkor az év végétől ezen tartalmakért már fizetnie kell majd a felhasználóknak.

Az ismert portál látogatói (a Yahoo Car-Werner Distribution-nel kötött megállapodása révén) jelenleg több sorozat epizódjait, reklámokat, videóklippeket, mozi előzeteseket és interjúkat tekinthetnek meg a weboldalon – némi reklámért cserébe.

Úgy tűnik azonban, nemsokára véget ér a “beetetés”. A portál vezetése ugyanis azt tervezi, hogy a Yahoo Broadcast-on elérhető videók nagy részét csak fizetős szolgáltatás keretében teszi elérhetővé. Erre meg is van minden szüksége, hiszen az online reklámokból a Yahoo idén 44 százalékkal kevesebb pénzt tudott bevételezni mint tavaly, ezért újabb bevételi forrásokat kell keresnie.

Ennek érdekében a Yahoo már korábban fizetőssé tette számos szolgáltatását, többek között a magánszemélyek hirdetéseiért, a virtuális árverésre bocsátott termékek után, illetve a GeoCities webes tárhely szolgáltatásért is fizetni kell már (a GeoCities ingyenes alapszolgáltatása nagyon korlátozott szolgáltatásokat kínál, ezek pedig egy normális weblap üzemeltetéséhez nem elegendőek).

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés