Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új GPRS-hálózatfigyelő eszköz a Nokiától

Kütyük

Új GPRS-hálózatfigyelő eszköz a Nokiától

A Nokia egy olyan új, sokoldalú hálózatfigyelő eszközt mutatott be, melynek segítségével a szolgáltatók figyelemmel kísérhetik, milyen mértékben képes a GPRS csomagkapcsolt gerinchálózat kielégíteni a végfelhasználói igényeket.

A GPRS hálózatok valós idejű megfigyelésére, gyors problémamegoldásra, és a hatékony hibakeresésre tervezett „Nokia NetAct Traffica for GPRS” a szolgáltató üzemeltetést támogató rendszerével is eredményesen együttműködik.

A dinamikus megfigyelőeszköz konkrét előnyei többek között a GPRS hálózat kihasználtságának valós idejű figyelemmel kísérése, a szolgáltatások megkülönböztetése, valamint az ügyfelektől érkező panaszok gyors orvoslása, és a maximális bevétel biztosítása.

“A Nokia NetAct Traffica for GPRS a valós idejű megfigyelőrendszerek új korszakát képviseli” – mondta Jorma Häkkinen, a Nokia Networks és IP Mobility Networks részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója. “Ez a GPRS hálózatok számára létrehozott dinamikus eszköz üzleti és műszaki szempontból egyaránt hatékony segítséget kínál a hibakeresésre és a szolgáltatás kihasználtságának elemzésére.”

A NetAct Traffica a valós idejű megfigyelés mellett a Traffica off-line eszközei révén a hálózaton kezdeményezett összes hívás részletes vizsgálatára is lehetőséget biztosít. A Traffica News adatbázis-lekérdező eszközzel a szolgáltatók részletesen megvizsgálhatják például, hogy egy meghatározott idősávban egy bizonyos területen miért nem sikerültek hívások, vagy miért nem tudtak más szolgáltatásokat használni az előfizetők. A szolgáltatók így gyorsabban reagálhatnak az ügyfelek panaszaira.

A NetAct Traffica for GPRS a Nokia vezetékes és GSM hálózatok számára létrehozott Nokia Traffica megoldását egészíti ki azáltal, hogy a GPRS hálózatokra is kiterjeszti a megfigyelés lehetőségét. A NetAct Traffica 3G áramkörkapcsolt hálózatokra alkalmazott változata 2002 első negyedévében jelenik meg.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés