Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a nyomtató, ami tényleg elfér az asztal szélén

Smart home

Itt a nyomtató, ami tényleg elfér az asztal szélén

Egészen apró a HP újdonsága.

Magyarországon is elérhető a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója. A HP DeskJet 3785 feleakkora, mint a kategória más készülékei, a kiváló nyomtatási, szkennelési és másolási képessége mellett az nyomtató mobileszközökhöz is könnyedén csatlakoztatható.

A HP DeskJet 3785 élénk kék színe innovatív megjelenést kölcsönöz a nyomtatónak, ami hamarosan más színvariációkban is elérhető lesz. A HP All-in-One Remote mobilalkalmazás minden korábbinál egyszerűbbé teszi a hordozható eszközökről indított nyomtatást. Az ingyenes applikáción keresztül mind a nyomtatás, mind pedig a másolás és a vezeték nélküli szkennelés is kezelhetővé válik, Apple-, Android és Windows alapú eszközökön egyaránt. A Wi-Fi Direct technológia segítségével ráadásul akkor sem kell nélkülözni a nyomtatást, ha más hálózati kapcsolat nem áll rendelkezésre: a mobileszközök azonnal csatlakoznak a printerhez.

HP_Deskjet_3785_1

A HP Social Media Snapshots alkalmazás teljes megoldást nyújt akár Facebook-, akár Instagram-tartalmakról vagy okostelefonnal készített fényképek kezeléséhez. A külön megvásárolható HP 4×5 fotópapírt pedig éppen a közösségi média tartalmaihoz tervezték: a kinyomtatott képek így könnyen kikerülhetnek a falra vagy épp megoszthatók a baráti, családi összejöveteleken is. A HP Printbot alkalmazás segítségével pedig a Facebook Messengerből küldhetők azonnal papírra a tartalmak, de az app ezen kívül képes a nyomtató előzményeinek újranyomtatására, illetve segítségével a szükséges cserekellékek is megrendelhetők.

A HP DeskJet 3785 kiemelkedő teljesítményével a vállalat hasonlóan egyedi tulajdonságokkal rendelkező termékeihez csatlakozott. Az idei évben számos különlegességet mutatott a HP, ide tartozik többek között a Spectre, a cég legvékonyabb hordozható számítógépe, amelynek CNC-forgácsolással készült alumíniumháza mindössze 10,4 milliméter vastag, vagyis a főként távirányítókban használt AAA elemhez mérhető. Szintén vékony dizájnjával hívja fel magára a figyelmet a HP’s EliteBook Folio, amelynek 12,5 collos kijelzője 4K felbontásra képes. A készülék 12,4 milliméter vastag, súlya pedig kevesebb mint egy kilogramm. A professzionális felhasználói élményeket szolgálja a világ első, valóban üzleti felhasználásra megalkotott tabletje, a HP Elite x2 1012. A 8,1 milliméter vastag, egy kilogrammnál is könnyebb készülék 12 collos, Full HD kijelzővel rendelkezik, beépített, állítható támasztékkal.

HP_Deskjet_3785_3

Az idén az új HP PageWage márkanév alatt futó nyomtatócsaládot, valamint a legújabb Officejet és Laserjet nyomtatókat is bemutatta a HP. A HP PageWide, tintasugaras nyomtatók professzionális színvilágot, alacsony fenntartási költségeket, kiemelkedő nyomtatási sebességet, kiváló energiahatékonyságot és a kategória legjobb biztonságmenedzsment jellemzőit kínálják. A tintasugaras PageWide nyomtatók az irodai nyomtatást gondolják újra, a legkülönfélébb igényekre szabható technológiája segítségével mára már több mint 140 milliárd kiemelkedő minőségű oldalt nyomtattak világszerte.

A tintasugaras termékpaletta másik új tagja az OfficeJet Pro sorozat, amely kompakt csomagajánlatok formájában biztosít megfizethető, professzionális színes nyomtatást és kiváló teljesítményt az ügyfeleknek. A HP OfficeJet Pro 8000 sorozaton mutatkozik be HP Print Forward Design, amely helytakarékos, mégis hatékony nyomtatási megoldást kínál, emellett fejlett felügyeleti és biztonsági lehetőségeket és zökkenőmentes mobilnyomtatást biztosít. A lézeres termékkínálat az új LaserJet nyomtatók kiemelkedő lézerteljesítményével, nyomdaminőségű színvilággal és a legoptimálisabb fekete-fehér nyomtatási költségekkel egészült ki.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés