Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most vettél LG tévét? Ennek örülni fogsz!

Smart home

Most vettél LG tévét? Ennek örülni fogsz!

Mától Magyarországon is elérhető a Google Play Movies & TV az LG okostelevízióin.

Az LG okostelevízió-tulajdonosok több ezer filmet és tévéműsort érhetnek el a Google Play Movies & TV applikáción keresztül, több mint 100 országban, ettől a hónaptól kezdve. A sorból Magyarország sem marad ki, a szolgáltatás mától elérhető hazánkban is. A Google Play Movies & TV örökzöld klasszikusokat, újdonságokat, független filmeket és népszerű kult-alkotásokat kínál HD és SD formátumban egyaránt.

A Google Play Movies & TV használatával a nézők a legnagyobb hollywoodi stúdiók alkotásaiból, több ezer film vagy tévéműsor közül kölcsönözhetik ki, illetve vásárolhatják meg a nekik tetszőket. Mivel az összes tartalom a felhőből érkezik, az LG okostévén otthon elkezdett filmet másnap ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, akár okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

Google Play Movies and TV

„Az okostévék piaca gyorsan növekszik, ami a frissebb, jobb minőségű tartalmak iránti elképesztő igénnyel párosul” — mondta In-kyu Lee, az LG Electronics Home Entertainment Company vezető alelnöke és a televízió üzletág vezetője. „Az LG számára az a legfontosabb, hogy kielégítse ezeket az igényeket, kiegészülve azzal a törekvésünkkel, hogy a lehető legjobb nézői élményt nyújtsuk a webOS platformmal működő tévéinken. A Google-lel való szoros együttműködésünk hosszú távra szól, éppen azért, hogy az okostelevízió-tulajdonosok igényeinek, elvárásainak megfeleljünk.”

A Google Play Movies & TV szolgáltatás e hónaptól 104-országban lesz elérhető az LG okostelevíziókon, elsőként az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Kanadában, és ma Magyarországra is megérkezik. Az alkalmazás kompatibilis a korábbi NetCast 4.0-val és 4.5-tel, illetve az LG webOS okostévé-platformjával is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés