Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link sem üres kézzel érkezett az MWC-re

Smart home

A D-Link sem üres kézzel érkezett az MWC-re

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonsággal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A mobilkészülékekről vezérelhető Wi-Fi és Z-Wave szabványos Smart Home termékek mellett új generációs babafigyelő monitor és az akár több tucat Wi-Fi eszközt kiszolgálni képes legújabb Wireless AC router is helyet kapott a gyártó standján.

A mobilkommunikáció és az okosotthonok köré szervezte barcelonai megjelenését a D-Link. Olyan újdonságokkal jelent meg, melyek okostelefonunk használatával még kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik életünk. Az Internet of things világára készülve a D-Link elhozta mydlinkHome otthonautomatizálási termékcsaládjának valamennyi idén boltokba kerülő elemét, bemutatta az eddigi legmagasabb tudású EyeOn Baby babafigyelő monitorát illetve a mindezen igények kiszolgálását legmagasabb szinten biztosító, 3200Mbps sebességre képes Ultra Wi-Fi Wireless AC routerét.

D-Link Smart Home

A D-Link jelentősen bővíti tavaly bemutatott mydlink Home okosotthon termékpalettáját. Az okosotthonok központi megoldása, a mydlink Connected Home Hub mellett számos új szenzor valamint egy sziréna is bemutatásra került.

A portfolió legújabb elemei:

• Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): egy Z-Wave tanúsított gateway, mely egységes platformra hozza össze a Z-Wave és a Wi-Fi készülékeket.

DCH-G020_A1_Image L(Front)

• Z-Wave Ajtó- és ablaknyitó szenzor (DCH-Z110): Érzékeli az ajtó illetve az ablak nyitását, és erről riasztást küld push üzenet formájában okostelefonra. A DCH-Z110 elemeinek élettartama 3 év. A szenzor egy hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz további automatizálási lehetőségeket kínálva.

• Z-Wave Mozgásérzékelő (DCH-Z120): Push üzenetet küld a beállított mobilkészülékre valahányszor mozgást érzékel. A Z-Wave Mozgásérzékelő szenzor elemmel mőködik, így bárhova elhelyezhető.

DCH-Z120_A1_Image L(Side)

• Z-Wave Füstérzékelő (DCH-Z310): elemmel működő füstérzékelő beépített riasztóval és öntesztelő gombbal.

DCH-Z310

• Wi-Fi Vízszivárgás szenzor (DCH-S160): A közvetlenül a konnektorba dugható, a Wi-Fi hálózatra vagy a mydlink Connected Home Hubra csatlakozó DCH-S160 érzékeli a szivárgó vizet és push üzenetet küld a mobiltelefonra. A Wi-Fi Vízszivárgás szenzor elhelyezhető vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek vagy akváriumok közelében illetve minden olyan ponton, ahol a szivárgó víz károkat okozhat.

DCH-S160_A1(plug with water sensor line)

• Wi-Fi Sziréna (DCH-S220): A potenciális betörők elriasztására szolgáló DCH-S220 hangriasztást és push üzenetek küldését indítja be a kiváltó esemény – például egy mozgásérzékelő jelzése alapján.

A kiteljesedő SmartHome koncepció elemei április végére érkeznek magyarországra. A Conneted Home Hub gateway várható ára 25 000 Ft, az egyes szenzorok 12 500 és 21 900 Ft közötti áron lesznek elérhetők.

EyeOn Baby Monitor HD 360

A hazai piacon is mind sikeresebb termékkategória, az okostelefonra kameraképet közvetítő és arról programozható babafigyelők újabb családtaggal bővülnek. A DCS-855L EyeOn Baby Monitor HD 360 a nevéből adódóan 720p HD képminőséget valamint körbeforgatási lehetőséget biztosít a már a korábbi modelleknél megszokott funkciók mellett.

DCS-855L_A1_Image L(Side_Left)_Pink

A cserélhető rózsaszín és kék díszgyűrűkkel érkező kis kamera a kiságy mellé helyezve mind nappal, mind éjszaka kristálytiszta képet biztosít. A monitorkép akár otthonról, akár útközben megnézhető az EyeOn Baby iOS és Android alkalmazáson keresztül, de értesítést is kérhetünk csatolt pillanatfelvétellel, ha a kamera hangot vagy mozgást érzékel. Szólhatunk mi is gyermekünkhöz vagy elindíthatjuk az 5 beépített vagy az 5 általunk rögzített altatódal bármelyikét.
A modern szülők babafigyelője júniusban érkezik, várható hazai ára 53 000 Ft körül alakul.

Ultra Wi-Fi Router

A DIR-890L Wireless AC Ultra Wi-Fi router a csúcskategóriás Wi-Fi eszközök első tagja. 3200Mbps Wi-Fi sebességéhez különleges formatervezés, 6 külső antenna és a ezek összhangját megteremtő szoftveres háttér valamint érintőkijelzőre tervezett újragondolt kezelőfelület társul. A D-Link Ultra Wi-Fi routere minden vezeték nélküli klienst az azon elérhető legnagyobb sebességgel szolgál ki. A különleges funkciókkal felvértezett űrhajó májusban érkezik Magyarországra 99 000 Ft-os bevezető áron.

DIR-890L_A1_Image L(Side_Left_GB_Red)



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés