Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új csomagokkal és biztonságos megoldásokkal kezdi az új évet az Invitel

Smart home

Új csomagokkal és biztonságos megoldásokkal kezdi az új évet az Invitel

Az újév kezdetén többen megfogadjuk, hogy rendszeresen sportolunk, egészségesebben étkezünk vagy felhagyunk káros szenvedélyeinkkel. Az elszántság és a szigorú időbeosztás mellett azonban nem szabad elfeledkeznünk a kikapcsolódásról sem. Így egyensúlyt teremthetünk a kitűzött célok elérése és a feltöltődés között. Az Invitel széles szolgáltatáskínálatában mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő tartalmakat, miközben a vállalat a minél biztonságosabb időtöltésről is gondoskodik.

Új év – új kedvencek

Az Invitel újdonságokkal jelentkezik 2015-ben. A televíziós választékban a családi csomagokban már korábban is megtalálható DIGI Sport 1 mellett elérhetővé vált a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerült továbbá a csatornakínálatba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna programjában olyan rég várt alkotások szerepelnek, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei. A természetfilmek rajongói számára is tartogat újdonságokat az Invitel, akik a Nat Geo Wild programja mellett már a Viasat Nature adását is követhetik.

Személyre szabott szórakozás

A széles tévécsatorna-kínálatot az előfizetők személyre is szabhatják az egyes érdeklődési köröknek megfelelően kialakított tematikus minicsomagokkal. Így többek között a zene, a sport vagy a filmek rajongóiként kedvező áron bővíthetjük az igényeinknek megfelelő csatornák számát. Az Invitel Mixer kiegészítő csomagjával pedig további öt adót válogathatunk össze egy 30-as listából, ezáltal valóban ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk ki a csomagunkat.

Nem csak játék és mese?

Ahogy a felnőtteknek szükségük van a kikapcsolódásra, úgy az egész napos tanulást követően a gyerekek is vágynak az otthoni feltöltődésre. Számukra a televízió és az internet egyszerre kínál szórakozási lehetőséget és korlátlan tudásbázist, ezért meghatározó, hogy szüleik közreműködésével elsajátítsák azok minél biztonságosabb használatát.

Biztonság gombnyomásra

A vállalat digitálistévé-szolgáltatásában az alapfunkciók között szereplő gyerekzár a felnőttek távollétében automatikusan szűri a televíziós tartalmakat. Használatával a szülők rendkívül egyszerűen, mindössze néhány gombnyomással beállíthatják, mely televíziós csatornák vagy műsorok kerüljenek tiltólistára. A kicsik így szinte biztosan elkerülik a korosztályuknak nem megfelelő adásokat.

NetBarát vigyáz a gyerekekre

Felelős vállalatként az Invitel minden eszközzel igyekszik segíteni a gyerekeket és szüleiket abban, hogy minél biztonságosabb módon használhassák az internetet. A társaság NetBarát portálján közérthető formában, elismert partnerszervezetek bevonásával hívja fel a figyelmet az internetes technológiák előnyeire és veszélyeire. Az oldalról a szülők egy ingyenes szűrőszoftvert is letölthetnek, amellyel hatékonyabban óvhatják gyermekeiket a káros tartalmaktól, illetve az Invitel kínálatából további vírusvédelmi megoldást is kipróbálhatnak három hónapig havidíj-mentesen.

Indítsd az évet az Invitel akciójával

Az újévben is érdemes figyelemmel kísérni az Invitel akciós ajánlatait, hiszen a vállalat sokoldalú, kedvezményes szolgáltatásain túl díjmentesen kipróbálható védelmi megoldást és tévés minicsomagokat is kínál, hogy még biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye a tévénézést és az internetezést. A részletekről személyesen az Invitel ügyfélszolgálati pontjain, valamint a 1288-as infóvonalon és az online ügyfélszolgálaton érdeklődhetünk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés