Connect with us

Hirdetés

technokrata

Miért lett ilyen nagy az Xbox One?

Smart home

Miért lett ilyen nagy az Xbox One?

A Microsoft egyik formatervezője árulta el a titkot.

A Microsoft minden erejét beleadta az Xbox One megalkotásába, a készülékkel egy, az elődjénél sokkal erősebb, még szélesebb körű felhasználást biztosító terméket tettek le az asztalra. A már multimédiacenterként is funkcionáló konzolnak azonban van egy igen szembetűnő hibája, ami nem más, mint a mérete.

 

Xbox-One1Az Xbox One ugyanis az okostelefonok karcsuságával feltöltött világban egy kissé ódivatú, VHS magnókéra emlékeztető méretű dobozban jelent meg. Ennek az okát most Carl Ledbetter a Microsoft ipari formatervezője árulta el. Ledbetter szerint a túlméretezett hűtés miatt kellett ekkorára építeni a konzolt, így ugyanis hosszú ideig működőképes marad a termék, miközben a túlzott zajtól sem kell tartanunk.

Az is biztos, hogy a Microsoft egy életre megjegyezte az Xbox 360 korai sorozatánál tapasztalt, “A halál piros gyűrűjeként” emlegetett, 3 LED-es hibát, amely során a konzol a 4 előlapi LED-jéből 3-at felvillantva tudatta a tulajdonossal, hogy bizony elérkezett a vég. Ez már önmagában is bosszantó, azonban erre a hibára gyakran napokkal a megvétel után került sor, a Microsoft pedig óriási összeget költött a javításra és a lerobbant darabok cseréjére.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés