Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újdonságokkal kezdi az októbert a Dell

Office

Újdonságokkal kezdi az októbert a Dell

A Dell bemutatta új Venue Pro táblagépeit és a megújult XPS laptopokat.

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette új Venue Pro táblagépcsaládját és XPS laptopjait. A Dell Venue Pro két új, sokoldalú és ultravékony modellből áll, amelyek tervezése során elsősorban a folyamatosan változó modern élet- és munkakörülményeket vették figyelembe. Az új XPS laptopcsalád minden tagja egyedülálló kijelzővel rendelkezik, így kiemelkedő vizuális élményt, illetve élénk és kristálytiszta képet nyújt, minden kijelző méretben.

Pro 11i Tablet with Travel Cover Keyboard

Az új XPS 11 a világ legvékonyabb, legkompaktabb 2-in-1 készüléke, amely kategóriájában elsőként 11,6 colos Quad HD (2560×1440) kijelzővel rendelkezik. Az XPS 15 multimédiás erőmű elképesztően vékony kialakítása opcionálisan akár a világ első 15,6” méretű Quad HD+ (3200×1800) kijelzőjével is elérhető, amely ebben a méretben ez az elérhető legnagyobb felbontás. A Dell emellett díjnyertes XPS 13 Ultrabook modellt is megújította, amely gyorsabb processzorral és érintésvezérelt Full HD (1920×1080) kijelzővel rendelkezik, valamint megnövelt akkumulátor üzemidőt biztosít. Ezzel a három új laptoppal a Dell nagyfelbontású kijelzők területén piacvezetővé lépett elő.  

Dell Venue: könnyed csatlakozás, gyors tartalomelérés és -megosztás

A Dell „átkozottul szexi” táblagépei – ahogy az Enderle Group vezető elemzője, Rob Enderle fogalmazott – az Intel processzortechnológiájára építve kiemelkedő teljesítményt és minőséget kínálnak. A Dell Venue Pro táblagépek kialakításuknak, és a kompakt külsőnek köszönhetően tökéletesen alkalmasak arra, hogy akkor is kapcsolatban maradjunk, ha éppen úton vagyunk.

Dell Pro 8 Windows Tablet

A Dell, Venue Pro táblagépeit úgy tervezte, hogy az utazó felhasználók számára megfelelő méretválasztékot és a különböző igényeket kielégítő opciókat nyújtson. A 8 és 11 hüvelykes, Windows-alapú táblagépek opcionálisan billentyűzettel és digitális tollal vásárolhatók meg.

A Dell Venue 8 Pro és a Dell Venue 11 Pro Windows 8.1-alapú táblagépei a teljesítmény, a dizájn és a testre szabhatóság olyan felhasználóbarát ötvözetét nyújtják, amely az informatikai részlegek igényeit is kielégíti. A modellek a legfrissebb Windows-alkalmazások és Microsoft Office-integráció segítségével könnyedén beilleszthetők a működő vállalati rendszerekbe. Mindkét táblagéphez továbbfejlesztett biztonsági funkciók és szolgáltatások is választhatók, mint például a TPM.

Pro 11 Tablet with Dock

A pehelykönnyű Dell Venue 8 Pro, Windows 8.1 rendszerrel érhető el, káprázatos HD IPS kijelzővel rendelkezik, valamint kitűnő csatlakozási opcióikat és hosszabb akkumulátor üzemidőt kínál. A modell Office 2013-as Home & Student verziójával és választható Dell Active Stylus digitális tollal kapható.

A Dell Venue 11 Pro teljes 2-in-1 élményt nyújt és szintén Window 8.1 operációs rendszerrel érhető el. A modell az Ultrabook teljesítményét és a csatlakoztatható billentyűzet kényelmét az asztali rendszerek felhasználói élményével ötvözi. A versenytársak táblagépeitől eltérően felhasználó által eltávolítható/cserélhető akkumulátorral és nagylátószögű Full HD kijelzővel rendelkezik, amellyel a felhasználók utazás közben is könnyedén olvashatnak és hozhatnak létre tartalmakat. A modellhez számos billentyűzet és toll is kapható.

A Dell Active Stylus megkönnyíti a jegyzetelést, a rajzolást vagy a feljegyzések készítését.

Az utazáshoz tervezett vékony Dell Slim Keyboard billentyűzet felhajtott állapotban a kijelző védelmét is szolgálja.

A beépített akkumulátorral rendelkező Dell mobil billentyűzet egész napos használatot tesz lehetővé, miközben a teljes méretű billentyűzet előnyeit nyújtja és a meghosszabbított üzemidő biztosít.

Az USB 3.0-portokkal és a kijelző bővítésére is használható dupla kijelző csatlakozóval rendelkező Dell asztali táblagép dokkoló maximális produktivitást biztosít.

 Pro 8, Pro 11, and Pro 11i Tablets

Mindkét Dell Venue Pro táblagépet Intel processzor működteti, amelyet a sebesség, a gyors válaszidő és a hatékony energiafelhasználás jellemez. A Dell Venue 8 Pro és a Dell Venue 11 Pro az új négymagos Baytrail kódnevű Intel processzorral rendelkezik, a Venue 11 Pro pedig akár 4. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal is elérhető, a felügyeletet pedig az Intel vPro technológia támogatja.

Dell XPS laptopok és 2-in-1 modellek: tökéletes élmény, gyönyörű kijelzőkkel

A Dell díjnyertes XPS laptopcsaládjának tagjai a megújult XPS 15 nagy teljesítményű laptop, az XPS 11 2-in-1 modell, valamint a zászlóshajó, az XPS 13 Ultrabook. Az XPS modellek megmunkált alumíniumból és karbonszálakból készültek, élénk kijelzővel és Corning Gorilla Glass NBT védelemmel biztosítják a tökéletes élményt.

Az akár 1,1 kg-os tömegű és mindössze 11-15 mm vastag XPS 11 jelenleg a világ legvékonyabb, legkönnyebb és legkompaktabb 2-in-1 Ultrabookja, amely elsősorban táblagépként működik, de egy laptop funkcionalitását nyújtja. A kategória legjobb, 360 fokban elforduló zsanérjainak köszönhetően könnyedén lehet váltani táblagép és laptop üzemmód között, az innovatív, szilárd felületű, háttérvilágítással rendelkező érintésvezérelt billentyűzet pedig nagyszerű élményt nyújt a használat közben. Az XPS 11 modellek egyedülálló kijelzője  ragyogó és éles tartalommegjelenítést tesz lehetővé. A kijelző egy, az eeColor alkalmazásra épülő, True Color megjelenítési módot is tartalmaz, így a valósághű, gazdag, egységes színvilágot szinte bármilyen megvilágítási környezetben élvezhető.

XPS 11 Notebook

Az XPS 15 egy multimédiás erőmű, amely kategóriája legnagyobb felbontású modelljeként akár 2 kg súllyal, rendkívül vékony és könnyű kialakítással, lenyűgöző teljesítményt biztosít. A kreatív felhasználók számára készült XPS 15 4. generációs Intel Core i5 és négymagos i7 processzorokkal, valamint különálló NVIDIA grafikus processzorokkal érhető el. Az SSD meghajtóknak köszönhetően a rendszerindítás és az aktív állapotba való visszatérés minden XPS 15 laptop esetében másodperek alatt megtörténik. A választható konfigurációk 32 GB mSATA SSD meghajtóval és 500 GB–1 TB méretű merevlemezzel, vagy akár 512 GB-os SSD meghajtóval rendelkeznek, amelyek mindegyike tartalmazza az Intel Rapid Start technológiát.

XPS 15 Notebook

A 13,3 hüvelykes, szegélyig kifutó kijelzővel rendelkező díjnyertes XPS 13 mindössze akkora, mint egy hasonló 11 hüvelykes laptop, leheletvékony és könnyű, tömege pedig akár 1,3 kg is lehet1. Most még gyorsabb lett a 4. generációs Intel Core i7 processzoroknak, az Intel HD 4400 grafikus kártyának és a hosszú üzemidejű akkumulátornak köszönhetően, amely akár 10,5 órás működést biztosít az olyan felhasználóknak, akik értékelik az elegáns kialakítást, a válaszsebességet és a teljes körű mobilitást. Full HD kijelzője ragyogó vizuális élményt biztosít, az érintőfunkciónak köszönhetően pedig még sokoldalúbb.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés