Connect with us

technokrata

Melyik a legjobb GPS?

Smart home

Melyik a legjobb GPS?

A szélesképernyős Mio a befutó, legalábbis a CKM szerint.

A szakmai zsűri döntése és a fogyasztói szavazások alapján a Mio Moov S505 navigációs készülék CKM Tech Awards díjat nyert. A Marquard Média Magyarország Kft. idén ősszel először indította útjára CKM Tech Awards 2009 megmérettetést, hogy a technikai cuccok világának legjobbjait megjutalmazza. Az ötéves Saturn áruházzal együttműködve nyolc kategóriát (üzleti telefon, mp3-mp4 lejátszó, kompakt fényképezőgép, kávéfőző, notebook, TV, kompakt házimozi-rendszer és GPS) jelölt meg, melynek keretében a 4,7 colos Mio Moov S505-ös készülék is versenybe szállt. Az új Mio Spirit szoftverre épülő készülék a verseny GPS kategóriájának ár/érték győztese.

#img1#

A szakmai sorrend a 6 fős zsűri (Pantl Péter CKM főszerkesztő, Balogh Péter, a Saturn koncepciómenedzsere, Nánási Pál fotós, Székely Gábor, a CKM technika rovatának vezetője, Hámori Dávid szakíró, Dzsudzsák Balázs válogatott futballista) szavazatai alapján alakult ki, míg az ár/érték arány győzteseinek kiválasztásánál a www.ckm.hu oldalon zajló szavazás is hangsúlyt kapott. Közel 15000 fogyasztó adott hangot véleményének. A zsűri tagjai nem kizárólag szakértőkből álltak; ugyanis elengedhetetlen szempont volt az innováció mellett a használhatóság is, hiszen ezekkel a termékekkel a férfiak a mindennapjaikban találkoznak.

A Mio 2009 júniusában Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs szoftverét, a Mio Spiritet. Az “Explore Mode” funkcióval ismeretlen hasznos helyeket (POI) fedezhetünk fel, valamint a kulcsszó megadásával, az internetes szörfözéshez hasonlóan, könnyedén rátalálhatunk arra, amit célirányosan keresünk. A menük és a térképek tetszés szerint húzogathatóak ki, vagy be a kijelzőn, ezért a felhasználó lényegesen kevesebb kattintással több funkcióhoz férhet hozzá. 

A CKM Tech Awards 2009 szakmai és ár/érték arány győztes díjakat november 16-án díjátadó gálavacsorán adták át.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek